You said «come back and spend the night, come back and spend the night with me.»


De siste dagene har jeg lyttet så mye til Changing Of The Seasons av Two Door Cinema Club at jeg er blitt helt ør. Det begynte egentlig med Monsieur Adis remix av den, men så bevegde jeg meg videre til originalen. Ofte sånn det går når jeg oppdager sanger på hypemachine. Herlighet altså. Grunnen til at jeg ikke likte sangen de første gjennomlyttingene er grunnen til at jeg elsker den nå – den bruker ikke så mange av de billige triksene jeg ellers pleier å falle for. I 2010 gjorde jeg ikke stort annet enn å snurre rundt imens jeg hørte på debutalbumet til TDCC. Har ikke lyttet noe særlig til oppfølgeren som kom i fjor, men planlegger å gjøre opp for det nå. God søndag!

1.12.13
0 Uncategorized
_


Leave a comment
Follow and Like: