Why don’t you love me?


«This video was a secret: I paid for and codirected it and didn’t tell my label or my management. The clothes and jewelry are from my closet, the wigs are mine, and I did my own makeup.»

Litt Beyoncé denne lørdagskvelden. Elsket Destiny’s Child da jeg vokste opp, og er derfor fremdeles (og kommer alltid til å være) overbevist om at Beyoncé alltid har rett. Denne videosnutten kom ut for noen år siden og er himla fancy. Gjennomført til fingerspissene. Antrekkene, sminken, omgivelsene, uttrykket. Noe annet enn musikkvideoene som alltid var på The Voice. Og sangen er en av de beste girlpower-sangene jeg vet om.

19.05.12
4 inspirasjon, Musikk
_


  1. Beyoncé er en av mine favoritter:) Elsker denne videoen av henne:) Takk for den:) Ha en strålende søndag:)

  2. Synne Larsen sier:

    Hvorfor har jeg ikke sett denne før?
    Beyoncé er herlig.

  3. pernille sier:

    Jeg elsker elsker elsker Beyoncé. Fineste dama i verden!

Leave a comment
Follow and Like: