We used to wait

Jeg skrev jo nokså utfyllende i forrige innlegg om hvordan sommerferien min er av typen stille før stormen, dagene blir vasket vekk av regn og jobb og søvn (tror denne høsten blir den egentlige sommerferien min). Disse ukene må jo ha et soundtrack også. Denne sommeren har hump og slump-spillelisten min bestått av bl.a:

Eargasms fra det nye albumet til The Temper Trap (skal kanskje se de live i Køben, hurra! Må bare finne noen å gå med først)

Bonobo og Andreya Triana

Florence + The Machine (og Calvin Harris)

Estetikkbruddet denne gangen er vintage girlpower fra Beyonce (fra førstealbumet hennes i 2003, herregud, husker at jeg lærte meg denne sangen utenat på azlyrics da jeg var 10!! «Silly of me to compete when you cheat with loose women,» sang jeg med liksom. Hahaha)

Den splitter nye, deilige singelen til The xx.

We used to wait av Arcade Fire, som beskriver sånn alt jeg tenker på nå for tiden. Now our lives are changing fast.

Og kanskje den vakreste musikken jeg noen gang har hørt fra Sigur Rós.

We used to wait @ Spotify

God helg, fininger. Hva lytter dere til denne sommeren?

27.07.12
2 Musikk
_


  1. Karen sier:

    akkurat nå hører jeg på en sang som kanskje skal bli en dans snart, så jeg holder den litt hemmelig. Ellers hører jeg på svenske damer, Melissa Horn og Veronica Maggio, og fine Ellie Goulding.

  2. pernille sier:

    Åh, nydelig alt sammen! Denne sommeren gjør jeg meg kjent med de nye albumene til Frank Ocean, Temper Trap og Sigur Ros, finfint.

Leave a comment
Follow and Like: