Underdressed and out of time

Underdressed and out of time @ Spotify

Hva jeg har hørt på den siste måneden. Spilleliste-fremgangsmåten min er alltid lik, jeg lager en spilleliste som heter typ «new shit» eller noe sånt, legger til en og en låt etterhvert som jeg kommer på den, tilpasser uttrykket, finner en tittel fra en strofe i en låt. Jeg er egentlig et albummenneske, liker å lytte fra start til slutt, men spillelister har andre krav; de må trigge følelser som komplementerer hverandre, være et moodboard jeg kan gå tilbake til om et, to, tre år, lytte til og umiddelbart huske tidsperioden. Senhøsten har bestått av Nils Bech, Sampha, Angel Olsen, Tove Lo, og aller senest: den nyeste til The xx, som kom denne uken. On Hold. For en låt.

Ellers? Lever i en sky av sosiologi og arabisk. Er hjerteknust over valget i USA. Har fått tilbake resultatene fra eksamensrush 1.0, rett før eksamensrush 2.0 begynner, er veldig fornøyd, har en intakt akademisk selvtillit. Var i Bergen en uke. Var på Kakkmaddafakka-konsert sist lørdag og brølte «I AM FOREVER ALONE» sammen med typ 1000 andre, alt er lugnt. Teller ned dagene, ukene til juleferie, til å ta toget til Geilo på julaften, til å stå på ski, til å dra tilbake til Oslo igjen og gjøre litt romjulsrølp. Og aller, aller mest til dagen før nyttårsaften, når jeg og venninnen min Ylva setter oss på et fly og lander i Libanon. Jeg skal telle ned til 2017 i Beirut, si godt nytt år på arabisk, kill sineh w inteh tayib, gæfle hummus og baba ganoush, se fyrverkeriene over Middelhavet. For et kalas det kommer til å bli <3

18.11.16
4 Uncategorized
_


 1. June sier:

  Woah, nydelig nyttårsplan! <3

  Spillelistelaging er en kunst jeg ikke mestrer. Jeg har bare en spilleliste hvor jeg fortløpende legger inn det jeg liker. Null orden.

 2. Kristine sier:

  Så kustus på spillelistene mine har ikke jeg, men skulle ønske jeg hadde det!
  Høres ut som fine ferieplaner! Til det: lykke til med eksamensrushet!

 3. Så spennende! Jeg var i Beirut en uke da jeg gikk på vgs, det var virkelig en opplevelse for livet.

 4. Ylva sier:

  JA! Det blir så bra! <3

Leave a comment
Follow and Like: