Took a car downtown where the lost boys meet


Dette sender meg rett tilbake til Oslo Spektrum i 2008 og Koengen i 2009. En av de fineste følelsene i hele verden er musikkforelskelse, det rushet man får av å høre favorittbandet sitt live når det er så vakrere og bedre enn hva du noen gang kunne drømme om. Coldplay er det bandet for meg. Første gang jeg så dem live reiste jeg og Jenny til Oslo, spiste mange kokosboller på små kafeer i Grünerløkka, klatret på statuene i Vigelandsparken og kjørte oss vill med trikken. Jeg var femten og følte meg himla voksen som reiste til Oslo nesten-alene.

Andre gang var mindre enn ett år senere, blant ruinene i Bergen, etter første dagen min på Akademiet, da jeg var overbevist om at jeg ville være venneløs i tre år fremover, men alt var glemt da Coldplay kom på scenen, jeg var lykkelig ut av en annen verden og plutselig var verden fin igjen.

Nå, tre år senere, er de ute med et nytt utrolig album, som jeg ikke visste om jeg likte eller ikke, men som plutselig ble veldig fint, og selv om de hopper over Norge foreløpig, er de i Køben samtidig som meg, og jeg skal jage billettene til den utsolgte konserten, jage den følelsen, og ikke gi meg før jeg står helt der framme, kanskje alene, og hopper og skriker til denne sangen sammen med et femsifret antall andre mennesker.

Denne sangen er alt det og litt mer.

31.01.12
8 Musikk
_


 1. Elin sier:

  De er kjempe flinke:) Den sangen der var kjempe bra:)

 2. regndrope sier:

  Så utruleg fint innlegg! Liker slike, for det er så mange minner knytta til musikk.

 3. saemmerhoff sier:

  coldplay er mitt favorite band. de e bare awe-suum

 4. Hei! Fint innlegg:) Liker også Coldplay og dette er en veldig bra låt:)

 5. pernille sier:

  Åååååå ja, jeg elsker også Coldplay! Var på konserten deres på Roskilde i 2009, og det står fortsatt som et av mine aller kjæreste musikkminner. Både musikken, stemningen og omgivelsene var helt fantastisk!

 6. Anne sier:

  Coldplay er så fint. Den følelsen som du beskriver, det er den følelsen som Arcade Fire gir meg. Så dem live på hovefestivalen, helt alene, og det var så utrolig fint.

  Drømmer om å få sett Coldplay en gang da.

 7. åw, jeg skulle gjerne ha vært på coldplaykonsert!

 8. Sandra sier:

  Herregud så mye jeg skulle gitt for å ha fått sett dem live. De er _livet mitt_ for å si det slik.
  Misunner deg fryktelig for å ha sett dem, og å kanskje få se dem igjen haha!

Leave a comment
Follow and Like: