Ting som virker

Untitled
– Å sette på en spotifyspilleliste jeg lagde da jeg var 16 år.
– Å for en gangs skyld stå opp litt tidlig og lage en god frokost.
– Tulipaner på skrivebordet, selv om de riktignok ikke varer så lenge. Herlighet, jeg følger jo ikke tipsene jeg gir til kundene mine selv en gang. Tips: Snitt dem rett over, sett dem gjerne kjølig om natta, ha lite vann i vasen og bytt det ofte så de ikke strekker seg så mye og begynner å henge med hodet. Hvis du skal ha dem til en spesiell anledning om typ 2 dager og ikke vil at de skal springe ut, kan du la dem ligge i innpakningen sin inni kjøleskapet!! Det klarer de helt fint.
– Å drikke vin og dissekere livet sammen med Mari, som er i Oslo denne uka. Jeg og Mari gikk på Borups sammen og begge flyttet tilbake til Norge igjen etterpå – hun til Bergen og jeg til Oslo, men vi ses når vi er i samme by. Ganske fint. Alle vennskapsstrukturer forandrer seg jo fra når man bor i samme by og går på samme skole til når man strekker seg i forskjellige retninger, men jeg er veldig glad for at jeg har kontakt med de fleste jeg hang med i Kbh på en eller annen måte.
– Å ta alle vitaminene mine hver morgen.
– Det at det nå er TRE mandager til jeg flytter til St. Hanshaugen. Tre!
– Å lese på senga i stedet for å lese dårlige BuzzFeed-artikler på mobilen.

FIRST KISS from Tatia Pilieva on Vimeo.

– Denne videoen, som jeg tror alle har sett i løpet av den siste dagen.
– Å høre om eventyrene bestevenninnen min opplever i India. Hun har flyttet til Pondicherry i India for et halvt år og går rundt i sarier og gjør ting hun aldri har gjort før hver uke. Savner henne og elsker henne og gleder meg til å se henne igjen. Gleder meg til sommeren.
– Å gå med den nye tøyposen min fra Faggot Apparel overalt. Putin, you can’t sit with us. Elsker den. Planlegger å gå med den til den bare er filler.
– Tanken på at jeg skal på Roskilde for første gang i mitt liv denne sommeren, at jeg skal danse til Outkast og Haim og Kasabian og være der sammen med en forstyrrende mengde av bra folk og oppleve det alle snakker om og hva jeg har drømt om siden jeg var 12 og leste om festivalen i avisen og tenkte «Dit! Dit skal jeg en gang.»

12.03.14
4 Uncategorized
_


 1. Synne sier:

  Oooh, takk for tulipantips!
  Jeg ser at linken til kyssevideoen mangler (jeg vet jo ikke sikkert at det er den, men mistenker det, hihi).
  Gamle spillelister har så mye sjarm!
  Du er flink og fin, forresten.

 2. Ida Therese sier:

  Åh, den vesken. Vil ha:)

 3. karoline sier:

  det var en veldig fin liste :)

Leave a comment
Follow and Like: