The Tree Of Life
The nuns taught us there were two ways through life – the way of nature and the way of grace. You have to choose which one you’ll follow. 

Grace doesn’t try to please itself. 

Accepts being slighted, forgotten, disliked. Accepts insults and injuries.
Nature only wants to please itself. Get others to please it too. 
Likes to lord it over them. To have its own way. 


It finds reasons to be unhappy when all the world is shining around it. 

And love is smiling through all things.

Det er ikke en historie, den har ingen bestemt dramaturgi, det den gjør er å observere liv i sin reneste form, gjennom millioner av år, fokusert på en destruktiv ung familie på 50-tallet. Moren lever ut av kjærlighet og beundring av livet, og den strenge faren oppdrar sønnene til å tro at verden bare vil dem vondt. The Tree Of Life ser ut til å være en slik film som du enten elsker eller hater. Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg syns det er en av de vakreste filmene jeg noen gang har sett. En slik film som får deg til å gråte uten å helt skjønne hvorfor. Nydelig om de store spørsmålene i livet.

3.01.12
7 Uncategorized
_


 1. Sandra sier:

  bare det visuelle gjør det jo verdt å se den, sykt vakre utsnitt.

 2. Johanne sier:

  Dette gjorde at eg fekk utrulig lyst å sjå den. Så utrulig vakre bilder frå filmen!

 3. Milla sier:

  det e ein film eg har vore usikker på om eg vil se eller ikje. tror kanskje eg bare må la den komma te meg av seg sjøl, og ikje tvinga den fram, for då tror eg at eg kanskje kan mislika den ;) men finfint va det å lesa ;)

  / ja, den sangen e nydlig! godt nyttår te deg og søta <3

 4. Synne sier:

  Så fine bilder du har valgt! Den ser helt spesiell og veldig visuelt spennende ut!

 5. eirinsurr sier:

  Å, har hørt navnet nevnt mange ganger, men aldri fått med meg hva slags film det er. Nå vil jeg se den!

 6. Maria sier:

  ein gong, ein gong skal eg sjå den. fordi dette var så fint

 7. Karoline sier:

  Veldig fine bilder fra den, det høres ut som en svært interessant film.

Leave a comment
Follow and Like: