The power of vulnerability
 

TED Talks er et av mine absolutte favorittsteder på internett. Jeg kan være der inne i timevis for å ta imot inspirasjon fra noen av verdens flinkeste foredragholdere. Jeg har tidligere blogget om foredraget til Elizabeth Gilbert (forfatteren av Eat Pray Love) om kreativitet og inspirasjon, som er så himla bra at alle forfatterspirer burde se det. Dette foredraget av Brene Brown handler om de mest menneskelige følelsene og varer i 20 minutter. Lag deg en kopp med te, sett deg i favorittstolen og ta imot. Helt fantastisk vakkert og tankevekkende om måten vi lever på i dag.


 1. tone sier:

  men hva gjør man hvis man gjør seg sårbar og så går det galt?

 2. Tirill sier:

  Jeg vet ikke om jeg har sagt det tidligere, men jeg oppdaget bloggen din for en liten stund siden, og jeg må si at jeg liker det du gjør her inne veldig godt!

  God søndag!

 3. Anne sier:

  Åh, jeg elsker disse små foredragene. Har ikke sett så mye på egenhånd, har mest ventet til at bloggere skal legge ut de som er fine. Må bli flinkere til å se selv.

 4. Åshild sier:

  Da vet man at man prøvde med hele sitt hjerte og hadde nok mot og tro til å sette seg selv i en utrygg posisjon. Og det er noe å være stolt av, uansett hvor knust man er. Og det går galt så mange ganger, men tenk de gangene det ikke har gjør det?

 5. Åshild sier:

  Tirill: Tusen hjertelig takk! Du må ha en fin søndag du også!
  Anne: Ja, de er kjempefine!

 6. pernille sier:

  Jeg trengte dette nå! Vi brukte tedtalks i en forelesning her om dagen forresten. Tror jeg må sjekke ut mer der inne!

 7. Hanne sier:

  Nydelig foredrag. Spesielt de siste ordene «i am enough». Inspirerende. Virkelig.

 8. Kristin sier:

  ah, jeg elsker ted selv. så utrolig fint å ha en kilde til så mye rart og forskjellig og lærerikt på en nettadresse! jeg skal gjøre akkurat som du sa, tevannet koker! ps: den lille ikon-gif.en av deg nederst på siden er supersøt!

Leave a comment
Follow and Like: