The best song wasn’t the single, but you weren’t either


Kanskje den smootheste åpningslinjen på en sang noen gang. Fant en haug med tekster fra 2012 som jeg antageligvis aldri kan dele, iallefall ikke før jeg er 37, 38, men en ting jeg gjorde i 2012-2013 og som var fullstendig gjennomsyrna i alle tekstene var at jeg hørte veldig mye på Channel Orange av Frank Ocean. Dritbra album. Nå finner jeg tilbake til det ca 2-3 ganger i året, og hver eneste gang er jeg sykt takknemlig for at det eksisterer. I år kommer han med noe nytt og det er noe å glede seg til i 2015. Ja.

9.03.15
4 Uncategorized
_


  1. Pernille sier:

    Åh herregud, takk for påminnelsen. Gleder meg!

  2. caroline sier:

    Så sykt enig. Jeg blir egentlig aldri ordentlig lei av det albumet. Det følger meg gjennom livet hele tida – en sang her, en sang der, og noen ganger hele albumet in one go. Han har funnet en magisk recipe asså – håper han nailer det på det han kommer med nå, og!

Leave a comment
Follow and Like: