Sunday Blogs

Untitled
Vann og tårer i termosen
Et dryss kanel
Unseen
Esme and the Laneway
Sincerely, Kinsey

29.07.12
5 sunday blogs
_


 1. Maren sier:

  Håper søndagen din er fin!

 2. Lykkestredet sier:

  Mange finfine blogger her ja! God søndagskveld til deg! :)

 3. Milla sier:

  finfine søndagsblogger <3

  / eg e enig, det ødlegge bildene så mye. klare lissom ikje å gjør det då. det e bare så kjipt når folk publisere ditt bilde på instagram som sitt eget. då blir du litt sånn fandenivolsk og får skikkli lyst te å laga vannmerker. men så klare du kje det allikavel ;)

 4. lille-t sier:

  Innmari hyggelig å være på en sånn fin liste!

 5. Synne sier:

  Oi, jeg var bortreist i helga, og så dette først nå. Jeg hadde tenkt å skrive at du er et uutømmelig oppkomme av fine blogger, og plutselig oppdaget jeg min egen på listen – er ikke blitt helt vant til det nye navnet ennå, haha! Takk, så koselig!
  Jeg går aldri lei av mimikken din i den lille filmen nederst på siden, forresten.
  Ha en fin uke!

Leave a comment
Follow and Like: