Stockholm: Siste dag

11176479_1581850635416140_400901626_n
Ja, her kommer siste blogginnlegget fra Stockholm, _to måneder_ etter at jeg var der. Herregud. Snakk om å ta seg tid. Iallefall – som jeg savner den byen. Gjør vondt at jeg ikke har noen konkrete planer om å dra dit ila sommeren. Kanskje i det vakuumet som kommer til å oppstå 1.august – 20. september, altså tiden der jeg verken har deadlines eller særlig mange vakter på Mester Grønn eller forelesninger eller noen planer, utenom å dra til London en langhelg med familien. Vi får se.

Den siste dagen i Stockholm var egentlig bare en halv dag, som jeg og Rebecca tilbrakte på egenhånd siden C&A måtte returnere til livene sine igjen </3. Vi opp grytidlig, og fulgte Charlotta inn til universitetet før vi dro videre inn til bykjernen. Etter å ha lagt fra oss bagasjen inne på togstasjonen tok vi metroen ut til Södermalm og brukte den neste halvtimen på å gå oss vill i smågater på jakt etter kafeen vi dagen før hadde planlagt å besøke. UntitledUntitledUntitled
Vi fant til sist frem til Greasy Spoon! En kafé som serverer sykt god brunchmat, typ avokadotoast, full english breakfast, eggs benedict etc. Dritfint sted. Jeg var veldig fornøyd med å få det strøket av «Stockholmblogger-klisjé»-bucket listen min. I august skal jeg til London, det blir nok like ille.  Untitled
Vi var der riktignok for pannekakene. Scottish pancakes som mer eller mindre svømte i lønnesirup. Herregud så godt.Untitled
Rebecca <3

Resten av formiddagen brukte vi på å kikke i butikker, drikke kaffe på en kafé jeg var på sist gang jeg var der og nyte sola som plutselig hadde dukket opp. Fire-fem timer virker mye når man planlegger det i forkant, men plutselig var det på tide for oss å sette oss på toget tilbake til Oslo igjen. I retrospekt kan jeg si at det kanskje ikke var så veldig smart å dra til Stockholm to uker før eksamen (forelesningen dagen etter at jeg hadde kommet hjem husket jeg ikke hvordan man skulle si «hva er dette?» i en samtaleøvelse), men herlighet, så fint det var. Kanskje ikke det beste for karakterene men bra for helsa. Etc etc. Dessuten er det ganske billig fra Oslo, om man tar toget. Betalte 300 (svenske) tur-retur. Sjekk det ut.

Ellers må jeg bare si tusen takk for alle de fine kommentarene jeg har fått på sist innlegg. Det gjør godt å ha så kloke lesere. Har det relativt fint når sant skal sies, og det har jeg vært ganske overrasket over selv. At jeg ikke er tristere. Det er mye å venne seg til. Men jeg klarer meg bra. Iallefall; tusen takk ❤️


 1. Vyvy thi sier:

  Utrolig fine bilder, må du kose deg masse masse :D

 2. Anette sier:

  Åååå, eg har aldri vore i Stockholm. Berre på svenskegrensa, LOL. Eg er harry. Fine bilete!

 3. Karen Anna sier:

  Åh, så koselig det så ut!! MÅ til Stockholm en gang!

 4. Karen Anna sier:

  sv; og ja, jeg har også hørt de ryktene om at Melisandre skal gjennopplive han! (jeg håper også det! jon snow <3<3)

Leave a comment
Follow and Like: