Sjeldent produktive dager

Untitled
Foto: Yaris Qiu

Sitter på Kulturhuset og skriver i flere timer, alene eller med andre, møter tilfeldigvis venner, er på Blindern og utvider vokabularet mitt, kan føre noen ganske elementære samtaler og lese relativt mange ord selv om jeg ikke aner hva de  fleste betyr, arabisk er fullstendig grensesprengende hårreisende overveldende massivt og altoppslukende og jeg elsker det, tar trikken og bussen i strekningen Universitetet Blindern -> Falck Ytters Plass to ganger daglig, vasker leiligheten så alt lukter grønnsåpe i flere timer etterpå, vanner plantene, baker brød, leser lekser, baker blueberry lemon muffins with cardamom crumble topping (og det burde dere gjøre også, herregud så gode de ble), skriver enda mer, snakker enda mer arabisk, drikker Crabbies hjemme hos Rebecca og vi går ut på byen med like jakker, enkelte venninner matcher en med uansett, ser Razika og Nils Bech på Fett sitt 10-årsjubileum,  drikker overpriset øl, står 30 min i køen utenfor Blå for å så dra hjem, lager kaffeavtaler, prøver å huske at jeg snart burde ta bilder med kameraet mitt sånn at denne bloggen blir litt mer seriøs, prøver å huske at jeg må spise kantareller før sesongen er over, prøver å huske at jeg burde gå en tur i marka eller løpe rundt Sognsvann eller melde meg opp på en ny yogatime eller et eller annet sånt, ikke kalle resultatet på skrittelleren min når jeg legger meg for dagens trening, men jeg skriver iallefall, jeg leser, jeg lærer meg å lese og skrive og snakke på nytt, jeg lager mat fra bunnen, forsøker å gjøre det meste fra bunnen, selv når jeg jeg ikke får ting gjort, produktivitetsboka «Getting things done» ligger på nattbordet og jeg har enda ikke tatt det steget å faktisk lese den, men den ligger på nattbordet og jeg tenker at bare det at jeg tenker på å muligens kanskje lese den får være nok. Kanskje jeg kan lese den når jeg har mindre å gjøre.


 1. Ronja sier:

  Du skriver så alt for bra.

 2. mine dager er ikke kreative nå. ligger to uker bakom med alt, men når jeg kommer meg frempå, skal jeg også sette meg på kulturhuset og nyte den kreative hverdagen. takk for at du minner meg på hva jeg skal se frem til :)

 3. caroline sier:

  mmm, disse oppdateringene. alltid underholdene og verdt å lese!

 4. pernille sier:

  Superwoman! Høres ut som en travel, men dødsfin høst!

 5. Maria sier:

  Åh, så fin tekst! Blir inspirert til å lage alle de matrettene som ligger under bokmerkefanen «mat <3" i nettleseren min, eller ommøblere rommet mitt. En annen ting er at den virkelig fikk meg til å savne Oslo om høsten. Og det er ikke bare, bare.

Leave a comment
Follow and Like: