Searching for Sugar Man


Jeg kunne skrevet mye om Rodriguez til tross for at jeg ikke har kjent noe av musikken hans inntil jeg så Searching For Sugar Man for noen uker siden, men skal holde meg til dette:

1. Se Searching for Sugar Man men ikke se traileren først.
2. Lytt til de to albumene hans og fall inn i tekstene.

Når man ser Searching For Sugar Man innser man at de helt utrolige historiene faktisk kan skje her i verden. De som minner mest om et eventyr diktet opp av en dramatisk syvåring. Selvfølgelig, en subjektiv dokumentar med diverse detaljer som selvsagt kan diskuteres. Men himla bra. Vant Oscar for beste dokumentarfilm i år, og har et av de beste soundtrackene jeg har hørt. Et lite tirsdagstips.


  1. Lindis sier:

    Har så lyst til å se den! Alltid en lang kø med filmer og serier som skal sees, musikk som skal høres og bøker som skal leses, her i gården!

Leave a comment
Follow and Like: