s. 1-8


Sover ugudelig lenge. Jobber med skrivingen. Erstatter grønnplantene som har dødd imens jeg var på juleferie. Kjøper alt i hele verden når det store stipendet kommer. En passiv frisør klipper av alt håret jeg har spart det siste halve året, hvorfor er det typ alltid sånn når man ber dem om å bare ta tuppene, :(, jeg smiler stivt imens jeg betaler, drar hjem og vasker håret og føner og styler og prøver å få det til å ligne på noe som ikke er sveisen til hovedrollen i en romcom 1996. Møter blikket mitt i speilet og ser meg selv for åtte måneder siden, sveisen jeg rømte fra i en fart på ca 2 cm i måneden. Furter. Tenker på at det fins verre ting enn hår. Bestemmer meg for å eie det. Trener litt. Har kaffeavtaler typ hver eneste dag. Får direkte angst av å tenke på all artikkelskrivingen OG arabisk-lesingen jeg har foran meg neste uke før jeg skal tilbake til Blindern igjen. Spiser frokost med Mari på Kolonihagen, Mari som er i Oslo en tur, spiser nybakt brød med verdens mørkeste geitost og det er så tidlig at morgensola skinner inn vinduet. Møter Julia før hun drar tilbake til London, snakker om feminisme og britisk media og nyttårsfylla. Møter Yordana på Bare Jazz, snakker om studier og om å kjøpe for mye ræl på Monki. Har skrivemøte med Caroline på Nero. Er latterlig sosial til en introvert å være, har en avtale minst hver dag, en slags overload fordi jeg vet at dette semesteret blir like asosialt som det første, arabisk spiser nesten alle ettermiddagene og kveldene og resten går til jobben, men det er okej nå, siden jeg er bevisst over det, jeg vet hvordan det er og da kan jeg forme litt mer av hvordan det blir.

8.01.15
11 Uncategorized
_


 1. Daisy sier:

  Så fint hår och örhängen du har!

 2. Julia sier:

  Tjohei, takk for veldig hyggelig kaffemøte, håper vi sees igjen når det er sommer og sol. Og lykke til med arbeidet framover, det blir asosialt men husk at du er superkvinne.

 3. pernille sier:

  Hvis håret ditt er sånn som på bildet nå, så er det jo superfint! Syns du eier det, jeg. Vet alt om asosiale semestre, men det blir jo som regel verdt det. Lykke til!

 4. Synes det er så rart å tenke på at det er så mange av oss som henger på de samme stedene, liker de samme tingene, leser de samme greiene, og leser hverandres blogger uten å vite hvem de andre egentlig er og hvordan de ser ut, selv om vi alle sikkert har sett hverandre mange ganger før.
  Arabisk og artikkelskriving går nok bra.

  PS: Håret ditt er fint!

 5. da er vi to; klippet av 10 cm forrige uke, og sørger fortsatt. har begynt å rette ut krøllene mine for å få det litt lengre – frisør burde bli en mastergrad. lykke til med et nytt semester, og godt nytt år

 6. tine katrine sier:

  årh, frisører altså. har gitt dem opp jeg. ser ut som du har fine dager ellers, selv om de kanskje er litt travle.

 7. julie sier:

  i feel ya på hårklippen… jeg tør rett og slett ikke gå til frisør for å klippe meg, eller klippe meg i det hele tatt, som resulterer i lekkert, langt, superslitt hår og hårstuppsplitting på farlig høyt nivå. er ikke så mye å hige etter det heller, egentlig. hehe. det så veldig fint ut på bildet i alle fall!

 8. Synne sier:

  Dette virker, om vi ser bort ifra håret (som du absolutt eier!), som en riktig fin start på året! Det er godt å fylle opp leiligheten med planter og møte folk på kafé, og så er jeg helt hekta på geitost for tida.

 9. Du ble veldig, veldig fin på håret.

 10. Yordana sier:

  Hurra, det var veldig koselig å møte deg igjen! :-) Og bloggen er fortsatt like fin!

Leave a comment
Follow and Like: