Postcard From 1952

Explosions In The Sky lager noe av den vakreste musikken som finnes, og er primært sett et av favorittbandene mine. Jeg husker da jeg fant den første melodien deres. Jeg var 13 eller 14 kanskje, hadde forferdelige søvnproblemer, og i over et år vugget albumet «The Earth Is Not A Cold Dead Place» meg i søvn. Trygghet. Siden henter jeg de fram når jeg måtte behøve det. Jeg angrer slik på at jeg prioriterte venner, flokkmentaliteten og Kaizers Orchestra over å stå alene i mengden og ta inn musikken deres live da jeg var på Øya i fjor. Neste gang de kommer til Norge skal jeg stå helt fremst. Musikkvideoen til melodien «Postcard From 1952» er noe av det nydeligste jeg har sett. Syv minutter med glede og skjønnhet. Og slik musikk som treffer bunnen uten at du aner hvorfor.

13.05.12
2 Musikk
_


  1. pernille sier:

    Åååh ja, de er fantastiske.

  2. Camilla sier:

    Dette er SÅ meg. Tusen hjertelig takk for tips – tror nemlig ikke jeg har hørt noe fra dem før, utrolig nok.

Leave a comment
Follow and Like: