(Og jeg har endelig fått tid til å ta bilder med noe annet enn mobiltelefonen)

FlowersChampagneriaMe
Noen dager før 17. mai kjøper jeg inn peoner, levkøyer og eukalyptus, sitter på soveromsgulvet og binder opp en bukett for meg selv. Den 16. mai har jeg eksamen i forskningsmetode, jeg bullshitter meg gjennom hele og drar rett på jobb etterpå. Familien min er i Oslo på 17. mai, vi spiser lunsj på Døgnvill og drikker champagne i Mathallen og jeg viser dem hvor jeg bor.
UntitledLilacsMunchiesMunchiesMunchiesBare JazzBare JazzDinaOslofjordenUntitledUntitled
Jeg blir stadig mer forelsket i Oslo, stadig mer forelsket i området der jeg bor, jeg bor et steinkast unna Telthusbakken og Vår Frelsers Gravlund og høye grønne gamle trær, syrinene dufter så sterkt at jeg kan lukte dem på andre siden av Ullevålsveien imens jeg venter på bussen. Jeg tilbringer tid med andre enn pensumbøkene – jeg og en studievenninne spiser lunsj på Munchies for å feire at vi er ferdige med alle eksamenene, jeg drikker kaffe med Dina i bakgården til Bare Jazz dagen etter, vi går opp til Festningen og ned igjen bare for å gå en tur, jeg sitter på en balkong i syvende etasje hos Maja og ser ut over Grønland og Oslo imens vi griller inne i en stue, jeg jobber, jeg tar t-banen ut til Kristina i vestkant-suburbia, vi sitter tre jenter i hagen hennes og catcher opp de siste ukene, snakker høyere og ler høyere utover kvelden, det er en konfirmasjonsfest på andre siden av stakittgjerdet og hver gang vi sier noe upassende må en av oss avbryte med «LANGUAGE», etterhvert samler vi oss sammen og drar inn til sentrum, møter opp med flere og sitter på barer og snakker og snakker og snakker hele natta selv om vi sier at vi skal danse. Vi har hele sommeren til å danse.
UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled
Teknisk museum sammen med J på en superlat søndag. Vi kom dit under en time før stengetid, fikk billetter til halv pris, nærmest løp gjennom utstillingene for å få med oss så mye som mulig og plukket med oss syrinkvister på vei hjem.

27.05.14
8 Uncategorized
_


 1. pernille sier:

  Åshild, du er så bra. Gratulerer med å være ferdig med årsstudiumet ditt (jeg har hørt at innføringsstudiet til psykologi i Norge er skikkelig dølt og kjipt), bra jobba!

  Og tusen takk for den fine kommentaren din, du har definitivt en av de beste bloggene jeg leser også!

 2. Du skriver så fint og tar så fine bilder og du er så fin og åh.

 3. Synne sier:

  Jeg elsker Teknisk museum, akkurat som jeg elsker syriner og lange, lyse sommerkvelder og balkonger og champagne! Dette innlegget gjør meg glad!

 4. ane sunde sier:

  Grattis så mye med FERIE!
  Herregud, får så lyst til å flytte til Oslo igjen.

 5. karoline sier:

  dette var himla fint åh

 6. caroline sier:

  så fint :) haha, «Language»! good one.

 7. Elise sier:

  Så deilig å være ferdig med alle eksamener. Livet er ganske fint da, ja. Er en av de første gangene jeg er innom denne bloggen, og må si du holder høy kvalitet. Fine tekster, fine bilder, fin jente. :)

 8. Yordana sier:

  Herregud, fine bilder!

Leave a comment
Follow and Like: