Off To The Races

Debutalbumet til Lana Del Rey, Born To Die, ble sluppet rett før jeg reiste til London. Jeg hørte det for første gang mange tusen meter over nordsjøen, tidlig på morgenen. Denne sangen kom på akkurat idet soloppgangen viste seg over skyene, rosa og ferskenfarget klokken halv ti og det var et ganske perfekt øyeblikk. Elsker Lolita-referansene. Jeg har hørt på den på hotellrommet, på tuben, spaserende nedover gatene i bydelen der vi bodde, det er favorittsangen min akkurat nå og gjør at hjertet hopper over et slag. Lana var favoritten min i 2011 og jeg tror hun vil bli favoritten min i 2012 også.

3.02.12
4 Musikk
_


 1. Michelle sier:

  Det albumet har stått på repeat i et par dager nå. Så utrolig mye bra! Av de nye sangene fenget This Is What Makes Us Girls og Lolita meg. Og denne, da. Og resten av albumet egentlig.

  Jeg er sikkelig redd for at hun skal bli booket til noen av festivalene i sommer, fordi jeg kommer til å bli så deprimert(har ikke mulighet til å dra på noen festivaler i år). For mange bra band er sluppet allerede ;( Haha.

 2. June sier:

  Hun er så fantastisk <3 Det er egentlig først nå, når albumet kom ut, at jeg virkelig har begynt å høre på henne. Og hun eer såå bra. Er så fint når jeg finner sånne artister som jeg elsker absolutt alle sangene til.

 3. mathilde sier:

  jeg har og investert i albumet hennes. elsker alle sangene! :)

Leave a comment
Follow and Like: