New Girl S01E01I know there’s gonna be good times @ Spotify

En spilleliste til alle som har hatt en litt røff sommer:
Nå er det september. We did it.
Og om ti dager er jeg i Kairo.

Altså, denne sommeren har vært ganske stygg, men den har også samtidig vært helt vidunderlig. Det tar en landsby å oppdra et barn, og det tar en samlet heiagjeng av venner, familie og kollegaer å bli queen igjen. Men det tok kortere tid enn jeg trodde. Da jeg spiste middag med Caroline her om dagen snakket vi om tid, hvor flytende det egentlig kan være, hvordan det føles som om persepsjonen av tid forandrer seg etter hvilken livstilstand man befinner seg i. Et delirium. Hver uke i etterkant har følt som en måned. Så denne sommeren har vart i godt over et halvt år i hodet mitt. Et halvt år med fantastiske venner, andre byer, nye mennesker og en motivasjon jeg ikke har hatt på lenge. Og jeg skal leve dette nye livet så fullt ut som jeg bare kan. Starter med å sette meg på det flyet til Kairo om ti dager.

9.09.15
7 Uncategorized
_


 1. June sier:

  Herregud, tenk at du snart er i Kairo! Iiih! Herlig spilleliste, jeg elsker musikktips.

 2. Pernille sier:

  Gleder meg til å høre på disse sangene senere! Er glad du er på bedringens vei, du er jo queen!

 3. Stephanie sier:

  Åh, den Ingrid Michaelson-sangern er så fin! Du ER queen. Ha det fantastisk i Kairo, vi vil høre om alt du opplever der :)

 4. Røverdatter sier:

  Så utrolig mange fine sanger! Digger Ingrid Michaelson!
  God tur til Kairo! Stå på, Queen!! :)

 5. Vaniljepaula sier:

  Takk for fin musikk. God tur til Kairo, blir spennende å følge med.

 6. Anette sier:

  Takk for songane!

  Åhhh, Cairo vert SÅ spennande. Gleder meg til å lese meir!

Leave a comment
Follow and Like: