Min helg i Instagram

IMG_4772IMG_4776
En nokså vanlig fredag i Bergen. Her sto jeg og ventet på at bussen skulle komme. Innviet helgen med P3 og Rose Lemonade på bussturen hjem.
IMG_4779IMG_4784
Jeg tok på meg den røde leppestiften og reiste ut til Bergen igjen for å se Bergen Filharmoniske fremføre Beethovens femte symfoni. Den som vi alle kan de fire første notene til. Nå hørte jeg hele. Den er virkelig helt vanvittig og griper fatt i deg uten å gi slipp før avslutningen. Så himla bra. Pappa spiller fiolin, så jeg og mamma og broren min var der for å vente på at han skulle bli ferdig på jobb. Deretter satte vi oss i bilen og reiste sørover.
IMG_4787IMG_4788
Sov som et lite barn. Våknet opp av at sola skinte, for første gang i hele vinter. Besteforeldrene mine sitt hus er fullt av bøker. Hele familien min er lesehester og rommene i det lille gule huset bærer virkelig preg av det. Så. mange. bøker.
IMG_4792IMG_4810
Spiste frokost hos tanten og onkelen min. Drakk mye kaffe. Etterpå gikk jeg, mamma og tante en tur ned til fjorden, besøkte kusinen min på jobb og fikk i oss litt frisk luft.IMG_4845
Grunnen til at vi var i Rogaland denne helgen var fordi den ene tanten min fylte 40 år. Spiste himla mye kake, så igjen besten og tanter og onkler og søskenbarn, innså at wordfeud har tatt over verden og hadde det veldig fint. Merkelig uten besta til stede, men ting går seg til.

Det var helt stjerneklart ute, så sent på kvelden reiste jeg og pappa ut til et sted skjermet for lyst og så på stjernene med en kikkert. Stjernehimmelen er noe av det vakreste og mest mystiske vi har. Jeg så stjernehopen bak Tyren, de syv søsterstjernene Pleiadene, Cassiopeia, Orion, Lille Bjørn… og etter litt leting klarte vi å finne omrisset av Andromedatåken. 200 millioner gammelt lys. Det er noe å tenke på.

IMG_4850IMG_4880
Idag: Våknet opp med verdens mest bustete hår. Så noen episoder Six Feet Under i sengen. Spiste frokost hos tante og onkel igjen. Så reiste vi hjem igjen utpå ettermiddagen. Fant forøvrig en tegneserie med meg selv som gjestefigur i VG Helg. He he. Det ligger mange menn under gulvteppet mitt hjemme.

Og nå skal jeg til London! Må stå opp klokken fem i morgen. Tar ikke med meg macbooken, men det kommer kanskje en liten tekst eller to i løpet av uka. I mellomtiden skal jeg etterligne britisk aksent, drikke te og posere foran røde telefonkiosker. Åh, blir så bra!

Jeg heter thelabyrinthine på Instagram, forresten.
Følg meg da vel! Hva heter du?

29.01.12
14 åshild, foto
_


 1. Maren sier:

  Fin helg illustrert med nydelige bilder!

  Og god tur, ha det kjempefint <3

 2. June sier:

  Ser ut som en fin helg! Kos deg masse i London :D

 3. Sandra sier:

  Ser ut som en bra helg! Kos deg massemassemasse i London. Ta bilder, skriv og del det med oss etterpå er du snill. :)

 4. maria sier:

  åh, herlig! fine bilderr

 5. samovaren sier:

  du er circa femti ganger søtere enn amélie poulain. og du instagrammer fint. og fine ord. og fint fint fint.

 6. tinekatrine sier:

  stjernehimmelen er så magisk. himmelen generelt. og samtidig så skummelt. mange fine instagrambilder! fjernet du rammene på mobilen, eller gjør du det etterpå i photoshop eller noe? for jeg finner ikke ut hvordan jeg får vekk rammene i instagram… kos deg i london, skal dit selv om en liten måned, hurra!!

 7. Åshild sier:

  Maren: <3, tusen takk!
  June: Det var det. Tusen takk!
  Maria: <3
  Samovaren: Så søt du er! Merci beaucoup.
  Tinekatrine: Mm! Det skremmer og fascinerer meg samtidig. Takk for fine ord om bildene. Det går an å fjerne rammene når man redigerer bildene i instagram! Oppe i venstre hjørne tror jeg :)

 8. Åshild sier:

  Sandra: Det skal jeg selvfølgelig gjøre! <3

 9. Sandra sier:

  Åh, ser ut som ei fantastisk helg!

 10. skal så absolutt følge deg, du tar fine bilder! jeg heter llouise

 11. johanne sier:

  det så sykt fint ut alt sammen. og jeg håper du får det fint i london. jeg elsker london av hele mitt hjerte og når jeg ikke er der er det bare et stort savn.

 12. Johanne sier:

  Ah, herlegherleg, eg kan ikkje ente til det er min tur å skrive at ‘eg reiser til London i morgon’. Tre veker, må klare å vente og telje dagar!

 13. Synne sier:

  Så mange fine bilder! For en herlig helg det må ha vært!

 14. iseliniselin sier:

  Instagram ass :-) Jeg er @iseliniselin der som alle andre steder, hehe!

Leave a comment
Follow and Like: