Make a wish

SlotsholmenMe
Det er 2013, en leilighet som blir flyttet inn i denne helgen, kjølige København som likevel stadig er fin og bare noen uker fra vår forhåpentligvis, hele garderoben min pakket ned i to kofferter på soveromsgulvet til Josefine, øl, å ta bilder og skrive sanger og spille teater, eufori som blir til nedturer som blir til eufori igjen, å danse på trashy barer med folk som gjør at man kan danse hvor som helst, nye bekjentskaper på vei til å bli venner, sunne vaner som kommer til å opphøre i løpet av de neste to ukene, garantert, himla bra dager i en himla bra by.

Jeg har jo skrevet tidligere om hvordan jeg ikke er noe særlig strukturert som blogger, og jeg ser ikke for meg at det kommer til å endre seg i løpet av de neste månedene heller. Noen ganger publiserer jeg flere ganger i uken, noen ganger kan det ta uker mellom hvert innlegg, jeg skriver når jeg føler for det og når jeg har noe å si. (Eller ikke. Noen ganger har jeg fint lite å si.)

Uansett: hva jeg tenkte jeg ville gjøre nå, var å spørre dere om det er noen innlegg dere gjerne skulle ha sett her? Om det er et tema dere kanskje vil at jeg skal utdype, enten om det handler om København eller Bergen eller noe helt annet? Kommentarmengdene her er rettferdig nok sånn ca like uforutsigbar som bloggingen min (haha), men skriv gjerne om et ønske dukker opp! Har kronisk skrivesperre, men når jeg blir bedt om å skrive om noe bestemt går det som oftest utrolig fort til jeg har en tekst ferdig.

(Tusen takk for kommentarene jeg fikk på forrige innlegg. Så himla gøy å lese. <3)


 1. Caroline sier:

  Heeei! Jeg ønsker meg gjerne et innlegg om musikk du hører på for tiden.

 2. Ane Sunde sier:

  Synes bloggen din er så fin som den er, men hva med enda mer musikk? :)

 3. Maren sier:

  Fina! Jeg vil gjerne se bilder fra og lese om hverdagen i København. Du tar så nydelige bilder, og jeg liker tekstene dine så godt.

 4. Cecilie sier:

  Å, så spennende med ny leilighet! Det er så gøy å følge med deg på eventyret ditt -du skriver så godt og tar så fine bilder :)

  Hva med å lage en «Topp 5 i Køben» serie? Topp 5 kaffebarer eller snåle nisjekafeer, topp 5 bruktbutikker, topp 5 dansesteder, topp 5 fine «sitte-og-lese-i-en-bok» benker i byen, topp 5 steder og spise middag for studentbudsjett, topp 5 bokhandler, whatevs du har lyst til å dele av dine små, lune hemmeligheter om byen?

 5. Anette sier:

  Jeg vil egentlig bare lesere mer om hverdagene dine. Alt fra kafébesøk, studering og hyggekvelder.

 6. regndrope sier:

  eigentleg meir av akkurat sånn som bloggen er frå før. fin, og verdt å vente på innimellom.

 7. Lindis sier:

  Skriv gjerne om København. Fare for at det blir en tur dit på meg i vinterferien. :)

 8. Nora May sier:

  kanskje ett innlegg om hvordan å velge? enda lenge til jeg er ferdig på videregående, men har en million ting jeg vil gjøre etterpå. gjelder bare å bestemme seg for hva. så.. hva fikk deg til å velge køben? hvilke andre alternativer hadde du? når fant du ut at dette var riktig?

  du har så himla fin blogg du, åshild!

 9. pernille sier:

  Jeg vil egentlig bare høre mer om hverdagstankene dine. Ellers liker jeg den uforutsigbare, utvungne bloggestilen!

 10. SynLar sier:

  Skriv mer om inspirasjon. Hva hører du på, hvor går du, i hvilket humør skriver du mest/best?

 11. Hei!
  Elske å lese bloggen din, når du da skriver.
  Kan du fortsette med «dere skriver» innlegg, det er alltid så koselig å lese, og hyggelig å besvare.

  Vennlig hilsen trofast leser!

 12. Kristina sier:

  Kunne tenkt meg et innlegg om Køben, siden jeg skal dit i april. Om hvor det er verdt å dra, alt fra parker, kafeer, søte butikker og vintageshopping. Skal du forresten på Mumford and sons konserten på Falkoner? Har en ekstra billett som jeg mest sannsynlig må selge.

  • Ashild sier:

   Hei! Innlegg om Køben-severdigheter skal jeg nok fikse. Og jeg er veldig interessert i å kjøpe den ekstra billetten din til Mumford & Sons! Du har ikke lagt igjen noen kontaktinformasjon, men om du stadig selger den og kikker innom, mail meg på aashild.re(at)gmail.com!!

 13. Malene sier:

  Åh! Eg ve høyre om kafeebesøkar og om fine dagar. Om københavn og litteratur. Norsk litteratur! Lykke te :)

 14. isabel sier:

  Ååh, Køben!! Det er annerledes og spennende. Massemasse lykke til!

 15. Frecklenotes sier:

  Mer om bøker, film og musikk, kanskje? :)

 16. Kake sier:

  Jeg syns bloggen din er perfekt som den er : ) Gleder meg til å se hva 2013 bringer deg.

 17. Ida Therese sier:

  Jeg liker at du bare blogger når du føler for det; det virker mer ektefølt da^^ Men siden du spør sier jeg ikke neitakk til musikkinspirasjon og inspirasjon generelt!

 18. Ashild sier:

  Tusen takk for så mange bra og hjelpsomme tilbakemeldinger! Skal definitivt skrive mer om musikk, ser at det er ønsket! :)

 19. Dorothea sier:

  Købenkøbenkøben! gjerne en guide over ting som er fine å gjøre og hvor man bør gå for å se de fineste husene og hvor man bør gå for å spise de beste pannekakene og hvor mye man tipser i barene og om man snakker norsk eller engelsk og alt deri mellom.

  og jeg skal der snart snart – hadde vært så gøy å få noen av dine tips!

  du har en jysla fin blogg. <3

Leave a comment
Follow and Like: