Long Distance Call

021325426571768184
Foreldrene mine og lillebroren min var på besøk noen små dager forrige uke, da høsten i København var på sitt aller fineste og mest fargerike. Solen skinte hver dag og jeg gjorde ikke mye annet enn å slappe av, le, vise frem den nye byen min, de snirklete sentrumsgatene, fine rampete Nørrebro hvor jeg holder hus. Ta toget ut til Humlebæk for å besøke Louisiana Museum of Modern Art. Spise frokost utenfor Torvehallene og drikke den beste cappuccinoen i Køben. Å gå i Assistens Kirkegård imens skaterlillebror suste forbi sykler og barnevogner på det turkise pennyboardet sitt føltes alt for fint.

Noen ganger er det lett å glemme at jeg bor i København, men det er som å ta på seg briller, skjerpe synet når jeg får besøk. Kanskje jeg fanger essensen av dette stedet litt bedre for hver gang. Klemte gjengen femhundre ganger farvel på flyplassen, tok metroen hjem og returnerte til en by jeg liker bedre og kjenner bedre for hver uke.


 1. pernille sier:

  Finfint. Det er det samme med London, først når jeg har besøk at det virkelig går opp for meg at jeg faktisk bor her.

 2. mammaen din liknar litt på mammaen min! ho kjem og besøker meg på torsdag! tihi!

 3. Synne sier:

  Besøk er best, altså.

 4. Malene sier:

  Livet ditt høyres så fint ut! Kunne verkeleg ønske mitt liv og var så lyst.

 5. johanne sier:

  familier må være noe av det beste som finnes.

 6. Lea H sier:

  København er bare så fin :) Jeg elsker den by – den har det hele!

 7. Dag Anders sier:

  http://www.youtube.com/watch?v=Uy5T6s25XK4

  These are the days of miracle and wonder,
  This is the long distance call,
  The way the camera follows us in slo-mo
  The way we look to us all,
  The way we look to a distant constellation
  That’s dying in a corner of the sky,
  These are the days of miracle and wonder
  And don’t cry baby don’t cry
  Don’t cry, Don’t cry

 8. Anja sier:

  åh så hyggelig det ser ut! københavn er en bra by. noen ganger hadde det vært kult å bo på samme kontinent som familien min igjen, men jeg får også besøk da.. i april eller noe hehe, så det er en stund til!

Leave a comment
Follow and Like: