Livet ifølge instagram

(«Så Åshild, hvordan har hverdagene den siste måneden vært?» Nei, si det. Husker ikke. Men instagram husker hverdagsøyeblikkene og de litt større øyeblikkene og tar vare på de. En liten bildeoverdose. Here it goes!)
lappeteppe1
Jeg fortalte om lykkerusen under Coldplay-konserten i slutten av august. Slik så det ut. Ufattelig mange mennesker i samme oppdrag, Marina & The Diamonds som oppvarmer, meg og Josefine som var helt himla gira, favorittbandet mitt i hele verden da de var på en liten scene og fremførte Warning Sign, og femtifem tusen mennesker med armbånd som glødet i mørket.lappeteppe2
Rommet hvor vi har tegning. Sangskriving nede ved Frederikholms Kanal. Jeg som gjør mitt beste for å få rommet mitt klart til besøk av Karen, heheh. (De sier jeg jobbet på Mester Grønn en gang) SkrillexKaren kom på besøk og det var vilt fint.lappeteppe3
Vi fikk en ny venn da vi var i Botanisk Hage, søndagen Karen var på besøk. På ettermiddagen gjorde vi oss i stand, glitterstrømper og Ruby Woo, og så Lady Gaga! Har ingen bilder av det, men det var sykt gøy. Mandagen skulle jeg vise en tekst om forlatte hus på skriveverkstedet og var himla nervøs, druknet meg selv i kaffe. Vi spiste en avskjedshamburger etter skolen og så tok vi metroen ut til Kastrup og sa farvel, vi skal sees igjen snart.lappeteppe4
En torsdag vi var på Thorvaldsens museum (tips!) og tegnet statuer. Jeg fant Jesus. Kameraet mitt fant Maja før vinsmakingsaften på skolen.
lappeteppe5
En fredagskveld. Gjenforening med en forlatt sykkel som heldigvis fremdeles sto der lørdagen. En superspennende lørdagskveld på møntvasken, før jeg plutselig satt på metroen ut til et spontant helgeeventyr. En mandagsettermiddag tilbrakt liggende under et tre i Kongens Have. Det var en av de siste sommerdagene. Jeg skrev dikt og slumret til The xx og lo av en stor gruppe alternative folk som trente yoga midt ute på plenen.
lappeteppe6
En ettermiddag med Josefine en dag det regnet. Leppestiftmerker på kaffen. Meg med skrivesperre. Frustrasjon over mangel på inspirasjon, heheh.
lappeteppe7
Filosofi under en lysekrone og det å innse at Nietzsche egentlig er ganske vakkert noen ganger. Skolen arrangerte karneval. Jeg reiste hjem til Norge for en helg og stakk innom Anna på søndagen. Vi bakte eplekake og snakket i munnen på hverandre hele tiden. Lett en av de fineste dagene så langt i høst.
lappeteppe9
Superfine Josefine. Utsikten fra Dronning Louises Bro en fredagsnatt. Det å se The Temper Trap live i går. Så vanvittig fantastisk. Musikkeufori på sitt aller vakreste. Var vilt lykkelig da de spilte Sweet Disposition helt til slutt. Og til sist en fin liten (men åh så stor) oppfordring utenfor Christianborg slott nå i formiddag.

Heter @thelabyrinthine på instagram! Hva heter du?


 1. Victoria sier:

  Hei! Har du en mail jeg kontakte deg på? Har veldig lyst til å få høre litt om København og skolene de har. Har nemlig tenkt til å flytte til Køben om to år :)

 2. Ulrikke sier:

  Herregud, så misunnelig jeg er på den Coldplay-konserten. Det ser jo helt magisk ut!

 3. Ulrikke sier:

  Åååh, fine bilder! I heart instagram :)

 4. Anette sier:

  JEEESUS, ser jo ut som at du lever Parisdrømmen. Kanskje Danmark er bedre? Hehe.

 5. Synne sier:

  Hverdagen din virker fin.

 6. Johanne sier:

  Kvardagen din er verkeleg herleg!

Leave a comment
Follow and Like: