Leaning towards solace

Untitled
Det lander snøfnugg på skuldrene mine når jeg sykler rundt i byen. Jeg leser The Great Gatsby for første gang og skraper en luke av flaxkalenderen min hver morgen før jeg går på skolen (vinner ingenting). For noen uker siden ba jeg en klassevenninne om å klippe vekk en tredjedel av håret mitt. Det var mye lettere enn jeg trodde, jeg hadde festet meg til identiteten «langt (slitt) hår» alt for lenge. Naboleiligheten holder meg våken minst to kvelder i uka fordi jenta som bor der har så mange venner på besøk som drikker juleøl og ler høyt. Etter jul flytter jeg til et annet sted. Et sted jeg må finne før jul og hvis jakt på opptar hvert eneste ledige minutt nå for tiden. Jeg tenker stadig på de første dagene mine her, august, da jeg holdt på å smelte vekk i sommerkjolene og det var for varmt å sitte i parken og for varmt til å være inne. Nå er jeg på min tredje årstid i denne byen og det føles som et hjem og det føles mer riktig enn noen gang.

Sigur Rós slapp sin sekstende og siste mysteriefilm knyttet til albumet de ga ut i sommer, Valtari og den er ikke noe annet enn vakker. Elle Fanning og John Hawkes. Himla mektigt.

(Bildet som ikke tilhører meg er linket til fotografen)


 1. Malin:-) sier:

  Åååå, saknar deeej!

  Ser frem til å finne på noe kjekt i juletider!

 2. Synne sier:

  Skulle ønske det ville snø her i Paris også!
  Jeg har også flaxkalender, haha – ingen gevinst her hittil, heller…
  Det er alltid forfriskende med «nytt hår», og du er sikkert kjempefin. Nyt førjulstida!

 3. pernille sier:

  Åh herregud. Videoen fikk meg til å gråte hysterisk. Sigur Ròs altså.

 4. Kake sier:

  Ny frisyre er alltid fint~ Håper du har det bra i førjulstida og kos deg. : )

 5. Sine sier:

  ÅÅh, Åshild, du skrive de vakreste ting! Elske bloggen din.

Leave a comment
Follow and Like: