Jul og nyttår

Denne julen leide familien en hytte på Geilo, jeg kom med toget formiddagen på julaften, reiste fra plussgrader og regn i Oslo til et vinterlandskap fire timer vestover. Elsker Bergensbanen, satt og hørte på Bon Iver (er det bare jeg som får julestemning av Bon Iver?) og spiste klementiner. Dagene som fulgte gjorde jeg ikke stort annet enn å henge med fammen, lese bøker, se Black Mirror med broren min, hjelpe pappa med å lage boeuf bourguignon og stå på ski. Sov godt om natta imens vinden ulte utenfor vinduet. Det var så etterlengtet, å være med familie, å stå på ski, å lese noe annet enn pensum.

Nå er jeg noen dager i Oslo, men om bare to dager lander Ylva og jeg i Libanon! Shit pomfritt. Reisenervene når meg rett under ørene nå. Om noe føles det veldig riktig. 2016 har vært det mest monotone året i livet mitt, det fortjener ikke en recap en gang, jeg har vært i Oslo så å si hele tiden, herregud. 2017, derimot, innledes i Beirut, og siden rundt omkring i et land jeg har lengtet etter å besøke i flere år. Skal skrive mye. For en gangs skyld ta bilder. Men mest av alt bare <3leve<3. Fortvile over ubrukelig standardarabisken min er når jeg skal snakke med folk. Sitte på humpete busser opp til små fjellandsbyer. Besøke gamle palasser. Dyppe alt jeg spiser i hummus. Dere vet. Litt som Kairo, men samtidig helt annerledes.

Følg @thelabyrinthine på instagram og snapchat for live-oppdateringer. God jul og godt nyttår!

28.12.16
4 Uncategorized
_


 1. Caroline sier:

  Oh, gleder meg til å følge deg i 2017!

 2. Kristine sier:

  Så fint å lese! Fortsatt god jul og ikke minst god tur! :)

 3. Marta sier:

  Du må absolutt skrive om Beirut senere! Det står på 2017-listen min. God tur! :)

 4. Charlotta sier:

  Ha det så bra i Beirut!!! Saknar dig <33

Leave a comment
Follow and Like: