Jeg er her

Untitled
Det går bra, København oppsluker meg, jeg pakker alle tingene mine ned fra værelset men vet ennå ikke hvor jeg skal bo i 2013. Snøen i Køben har regnet vekk, jeg hører nesten ikke på julesanger i det hele tatt, ting går bedre enn noen gang/jeg takler de bedre enn noen gang. Det er en merkelig følelse å plutselig være a jour med livet sitt samtidig som det er mer uforutsigbart enn noen gang. Tiden som forsvinner, fredagskvelder som amputeres, bekjentskaper som sikkert ikke er der om et halvt år, men ti tusen ganger bedre enn strukturen jeg klamret meg fast til tidligere. Kanskje jeg trenger å være litt mer nomade. På søndag flyr jeg hjem til jul og det blir avslutningen på det mest actionfylte året i livet mitt. (Hvis ikke verden går under, riktignok, isåfall, takk for laget, fint å møte dere alle)

OG. Forrige helg så jeg en fremvisning av alle mysteriefilmene til Sigur Rós. Denne har blitt vist på en del blogger de siste ukene, men oh my, den får virkelig plass på denne bloggadressen også. Så vanvittig vakker, holdt på å svime av da jeg så den på stor skjerm.


  1. regndrope sier:

    Fantastisk, heilt fantastisk vakker film.

  2. Synne sier:

    Så hyggelig at du også skal hjem til jul! Jeg gleder meg sånn til å fly inn over Norge, og hvis det ligger snø rundt Gardermoen, begynner jeg sikkert å gråte. Haha! Nyt de siste dagene før hjemreisen!

  3. Johanne sier:

    Det er veldig herleg å sveve litt midt i noko og ikkje vere heilt sikker på kvar vegen går heile tida. Å komme heim til jul vert sikkert herleg! God tur og nyt dagane vidare! :)

Leave a comment
Follow and Like: