I hope by the morning I will have grown back


Hører på debutalbumet til Daughter igjen. Det snedde en dag men det la seg ikke, jeg gleder meg til jul, gleder meg til 2015. Jeg leser til eksamen. Kjøper roser til meg selv en gang i uka. Er på julebord. Blir hentet av J i en taxi når jeg går meg vill på Tøyen etter julebordnachet. Er på lanseringen av A New Type Of Imprint, catcher opp med de jeg kjenner, drikker øl fra Sogn og Fjordane, gratulerer Mike, får endelig se teksten jeg har skrevet på trykk, så himla surrealistisk. Det var forøvrig den teksten jeg maste om i hele september. Det lå en heavy dose med deadline-blod, svette og tårer i den da jeg leverte den inn. Men det ble en lykkelig slutt. Bysykler vekk den siste resten av høsten. Renner rundt hele Oslo på jakt etter autentisk libanesisk brød til juleavslutningen klassen skal holde. Blir lurt. Finner det til sist. Steller i stand dinovember for J. Kjøper meg en presskanne for å kutte ned på Kaffebrenneriet-forbruket mitt / Kjøper dyr presskannekaffe fra Kaffebrenneriet for å gjøre overgangen mykere / 1st world issues no. 1. Oppdager søtpotet. Skriver en tekst om mindreverdighetskomplekser som jeg aldri publiserer. Jeg er i et slags usynlig hi for tiden. Om elleve dager har jeg eksamen i arabisk og utrolig nok tror jeg det kommer til å gå helt ok i det minste. Vurderer fremdeles å rømme til Riga når jeg ikke har noen grunn til å være på Blindern den resterende delen av året. Ikke at jeg vet hva noen gjør i Riga. Jeg har aldri reflektert noe særlig over Riga tidligere. Men jeg må vekk en tur snart. Jeg har bare vært i Oslo hele tiden siden august. Ikke en gang gått en tur i skogen.

15.11.14
7 Uncategorized
_


  1. Milla sier:

    Har bestilt a new type of inprint. Glede meg te å lesa teksten din ;)

  2. Julia sier:

    Så fantastisk at du har fått teksten din på trykk, håper vi får lese den her etterhvert! Hurra for deg!

  3. caroline sier:

    Fint :) visste ikke at du skriver i ANTI! Skulle egentlig bidra i dette, men ble for mye for meg, så skal bidra i neste! Og, digger slutten på denne teksten over, haha ; Ikke en gang gått en tur i skogen!

Leave a comment
Follow and Like: