I det siste

Kunsthistorieklassen reiste ut til Arken Museum Of Modern Art. Det ligger i Ishøj en togtur utenfor København og hadde mest kunst fra 90-tallet og utover. Vi så bl.a en utstilling av Damien Hirst (er ikke så begeistret for han), og da vi fikk vandre litt rundt på egenhånd etter de guidede turene snublet vi over en fantastisk fin utstilling av indisk klesdesign.India: Fashion NOWIndia: Fashion NOWIndia: Fashion NOWIndia: Fashion NOW
Tenk å ha en karusellkjole som faktisk var en karusell! Åh åh åh.
Louisiana
Fredagen etter var siste gang, og da dro vi på en utflukt til Louisiana i Humlebæk. Åh, elsker Louisiana! Jeg syns bygningen er så utrolig interessant, man føler at man kommer så tett på. Litt som om man ser på den private kunstsamlingen til en rik samler, selv om det i virkeligheten er et gigantisk kunstmuseum.
LouisianaLouisiana
Vi så selvportrett-utstillingen som er svimlende massiv, men der hadde de fotoforbud. Og selvfølgelig det nydelige rommet med lys som minner om stjernehimmelen. Dumpet også over en installasjon med trommer som spilte på seg selv. I lunsjen gikk vi litt i parken som omkranser museet, som er kjempefin.LouisianaLouisianaLouisianaLouisiana
Når jeg blir rik og eldre skal jeg flytte ut til Humlebæk, kjøpe meg en villa ved havet, skrive bøker og besøke Louisiana hver dag.
På lørdag inviterte Nicole hele skolen ut til superfine Hellerup på julefrokost (dansk versjon av JULEBORD halleluja)JulefrokostJulefrokost
Hun hadde en katt! Kvelden var komplett allerede da. Åh som jeg savner å ha katter rundt meg 24/7.JulefrokostJulefrokost
Maja og meg. Om alt går etter planen blir hun den ene roommaten min etter jul! Hurra!JulefrokostJulefrokost
Sine holdt tale.
JulefrokostJulefrokostJulefrokost
Superfin kveld med superbra folk.


 1. Milla sier:

  hærlige bilder. eg har kje vært på julabord på ja eg kan kje huska sist. menne asså, trommene spilte seg sjøl? koss i alle dagar går det an?

  GOD JUL ;)

 2. Caroline sier:

  Tusen takk for så hyggelig kommentar på bloggen min!! :) Har tittet innom bloggen din stadig vekk, i over et år nå – egentlig uten å kommentere, selv om jeg har synes den vært veldig bra! Ha en fin jul!

 3. marte sier:

  Åååååååå du tar så fine bilder at jeg har lyst kjøpe en bok fylt med bilder du har tatt! Hvilket kamera har du?

Leave a comment
Follow and Like: