I det siste

84
Tror jeg skriver dette i hvert eneste innlegg, men jeg blir mer og mer begeistret for Vesterbro for hver dag som går. Dette er nabogaten vår, der nesten alle husene er i tuttifruttifarger uten en eneste bil. Fantastisk.
8790126
Et konsept jeg og Maja har prøvd å innføre i vår lille sosiale sirkel er en rullerende søndagsmiddag, hvor søndagens vertsleilighet lager middag pluss dessert til gjestene. Forrige søndag hadde vi noen fra skolen over, pluss Majas kjæreste og bestevenn som begge var på besøk fra Oslo. SÅ hyggelig. I tillegg til voksenpoeng x 50, og en nyoppdaga glede over å lage mat til andre.
127
Jakob, Camila og Maja som spilte kort en kveld.134137
Denne søndagen møtte jeg og Regine opp i Frederiksberg Zoo for å ta noen bilder til en fotooppgave. Fin og innholdsrik formiddag, forsåvidt. Gikk rundt i kulda og prøvde å ikke få alt for vondt i hjertet av dyrene som hadde hutret seg sammen på uteområdene.
138
141147149158
En litt annerledes søndagstur. Deretter var vi hjemme hos Mari og Karla Suzanne på kakerestefest etter Mari sin 21-årsdag dagen før og syklet hjem i sneen som plutselig dukket opp på kvelden.

(Og joda, lever i aller høyeste grad, med mine egne skriverier og skrivesperrer og planlagte innlegg. Drikker bøtter med te, får venninner til å klippe av meg enda mer hår og møblerer leiligheten med tilfeldige ting)


 1. Anette sier:

  Ser ut som du har det ganske fint :)

 2. Synne sier:

  Søndagsmiddag på rundgang er en utmerket tradisjon! Jeg innførte den i vennegjengen vår i fjor, og gleder meg skikkelig til å fortsette når jeg flytter tilbake til Oslo. Min lille Paris-leilighet egner seg ikke for slike sammenkomster, men den er ganske vin å drikke vin i, gjerne midt i uka.
  Jeg må definitivt utforske Vesterbro nesten gang jeg besøker København! Du får det til å se og høres kjempefint ut!

 3. åh, dette hørtes veldig fint ut.

 4. Støvkorn sier:

  Stakkars løvene, vondt i hjertet!

 5. Karoline sier:

  Åh, Danmark. Saknar det landet litt i grunn. Diggar forresten bilete av elefanten.

 6. pernille sier:

  Åh for en fin tradisjon! Og dyrebildene er helt nydelige.

 7. camilla sier:

  Åhhh. Du tar så utrolig nydelige bilder. Skulle ønske jeg var like flink, altså! :)

 8. Lena sier:

  Livet i København høres helt fantastisk ut. Husene er aå idylliske!

  PS: Du har blitt ufordret på bloggen min. :)

Leave a comment
Follow and Like: