I dag

EvaEvaEvaEva
I dag gikk jeg og Eva en tur langs Akerselva for å ta noen bilder av henne til CV-bruk og ymse. Det er fint å ta planlagte bilder igjen, de siste månedene har jeg bare tatt med meg kameraet på tilfeldige tidspunkter, når jeg måtte huske det. Må forsøke å invitere med meg flere folk på fotodates, det er jo så gøy. Resten av lørdagen har jeg brukt på å høre på det nye albumet til Highasakite (om dere ikke har gjort det ennå – gjør det!), spise sjokolade som har vært innpakket i rosa papir, drømme meg vekk til våren og St. Hanshaugen og prokrastinering av å skrive en seminaroppgave. Sånn som det skal være noen ganger.

8.02.14
7 Uncategorized
_


 1. tine katrine sier:

  Fine bilder :) Jeg har også endelig tatt litt mer planlagte bilder i det siste, føles sååå bra!

 2. Anette sier:

  åå, eg har òg blitt heilt hekta på det nye albumet!! digger det :)

 3. June sier:

  Liker hvordan du redigerer bildene dine, fine fargetoner i disse. Jeg vil også ta planlagte bilder! Eller bare bilder, i det hele tatt.

 4. Maria sier:

  åh, fine bilete1 med lyset kjem lysten til å ta fleire her og!

 5. Kake sier:

  Fine bilder, utelys er det beste lyset å ta portetter i. Syns jeg da. :)

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] liten kontaktannonse: Venninnen min, Eva (hun jeg tok bilder av her), flytter til Bergen for å studere nå denne høsten. Hun spurte meg om jeg kunne høre litt […]Leave a comment
Follow and Like: