Hverdagen tar deg også igjen i København


– Prøver veldig hardt å ikke gi etter for impulsen for å klippe pannelugg igjen. Har ikke råd til frisør, kanskje like greit. Kan få sånt superlangt flisete hippiehår med naturlig ombré i stedet. 1st world problems.
– Høsten har begynt å komme til København.
– Hører mye på soundtracket til Drive igjen. Under Your Spell av Desire er generelt sett en av de deiligste, deiligste sangene jeg vet om.
– Samme med Foals, vinterbandet mitt. Gjenoppdaget Spanish Sahara her om dagen. Repeat ever since.
– Haker av forskjellige svaralternativer i en fin og enkel rosa dagbok hver kveld.
– Fremkalte engangskamerabildene fra den lille sommeren og de siste ukene her i København. Blir varm om hjertet når jeg blar gjennom de. Skal vise de neste uke.
– Skriver illsinte dikt med titler som «Pride & Prejudice av Jane Austen» og tar små babysteps når det kommer til å utlevere seg selv for skrivingen sin skyld.
– The Temper Trap spiller her neste uke og plakater henger over hele byen. Vil, vil, vil, vil.
– De selger store skoleplansje-plakater av fine blomster og fugler i den fine, lille butikken i Botanisk Have for 25 kr (iik!). Shoppingtips, dere.
– Tar flyet til B-town i morgen kveld etter den tradisjonelle Borupsfezdmiddagen og blir på Vestlandet to små dager. Skal snurre rundt i bunad, feire kusinen min og spise konfirmasjonskake, gå gjennom regnbyen min igjen og forhåpentligvis få sett noen venner. Også skal jeg spoone med katten hele søndagen og se dårlige TLC-dokumentarer og spise brødskiver med norvegiaost. Gledar meeg.

13.09.12
8 Uncategorized
_


 1. pi sier:

  så folk konfirmerer seg fortsatt altså? troddde først og fremst det foregikk på våren. vel, kos deg i helga. og 25kr for en plakat? hjelpes meg. i want one.

 2. Frecklenotes sier:

  Spanish Sahara, altså. Høres ut som du har funnet deg godt til rette i Køben. Ha en fin helg. :)

 3. Er det ikke bare å ta kjøkkensaksa da? Pannelugg er jo så fint :)

  • Ika sier:

   sier:@Cathrine: takk. Min og egentlig, se5 lenge hun ikke kpeiplr meg kort og spacer det til:P haha@Atle: hehe, herlig da, e5 ve6re se5 fornf8yd med frisf8ren sin, er se5nn med Charlotte og, tror jeg skal fortsette hos henne leenge leenge.@Jeanette: takk tuppa;) Jo, vi kom i avisen, du vet, jeg har jo alltid ve6rt ff8dt med mediatekket:P@Anne-Birthe: TUSEN TAKK vennen! hehe, jo du har nok lengst he5r tror jeg men er jo det saksen er til for e5 gjf8re noe med:P haha. Du var se5 fin atte ne5r du hadde klippet deg og. Men se5 har jo du verdens nydeligste he5r da, se5 skjf8nner at du har skrekk. Jepp, Skype er fantastisk.@Line: Hehe, den skjf8nner jeg;) men du ble fin du og;)@Kari: e5h, se5 kos da;)@annasch: ikke bra..he5per det blir bedre.@Marthe: tusen takk;) huff, he5per du fe5r en herlig langhelg da;)@Cathrine: takk. Min og egentlig, se5 lenge hun ikke kpeiplr meg kort og spacer det til:P haha@Atle: hehe, herlig da, e5 ve6re se5 fornf8yd med frisf8ren sin, er se5nn med Charlotte og, tror jeg skal fortsette hos henne leenge leenge.@Jeanette: takk tuppa;) Jo, vi kom i avisen, du vet, jeg har jo alltid ve6rt ff8dt med mediatekket:P@Anne-Birthe: TUSEN TAKK vennen! hehe, jo du har nok lengst he5r tror jeg men er jo det saksen er til for e5 gjf8re noe med:P haha. Du var se5 fin atte ne5r du hadde klippet deg og. Men se5 har jo du verdens nydeligste he5r da, se5 skjf8nner at du har skrekk. Jepp, Skype er fantastisk.@Line: Hehe, den skjf8nner jeg;) men du ble fin du og;)@Kari: e5h, se5 kos da;)@annasch: ikke bra..he5per det blir bedre.@Marthe: tusen takk;) huff, he5per du fe5r en herlig langhelg da;)

 4. Milla sier:

  hippiehår med naturlig ombré hørtes ubeskrivelig vakkert ut. og kan du kje legga ut et av dei sinte diktå du har skreve? eg blei sykt nysjerrig ;)

 5. Borghild sier:

  Som den blogghoren jeg er begynner jeg å kommentere med en gang jeg blogger igjen selv. Dårlig karma til meg.
  Anyblog, du minnet litt om Audrey Hepburn med pannelugg! Og hallo hvis du går på the temper trap må du danse litt for meg også okei? Klems og smask.

 6. Hilde sier:

  Misunner livet ditt i Køben! Det ser nydelig ut, og det gjør du også.

 7. Carina sier:

  Du hadde garantert kledd pannelugg da!

Leave a comment
Follow and Like: