Have yourself a merry little christmas

203206224249
I går hadde vi avskjedsmiddag på Borups med tre retter og pent pyntede medelever, mange fine taler og musikalske innslag. Det var så fint, og samtidig så vemodig å si hadet til de som ikke skulle gå videre etter jul. Tidligere på dagen hadde jeg levert nøklene mine til roommate og klemt henne farvel da taxien kom og tok med meg og flyttelasset ut til Josefine sin leilighet på Amager, mitt midlertidige hjem til jeg finner et eget sted å bo. I dag sov vi lenge, utvekslet julegaver, drakk nespresso imens vi så på snøstormen utenfor og Josefine fulgte meg ut til flyplassen utpå ettermiddagen. Tilbake til Norge, jeg har gledet meg og gruet meg og ikke ant hvordan det skulle bli. En måned på å bli bestevenn med Bergen igjen. Håper det går. Nå sitter jeg hjemme i et julepyntet, norsk pepperkakehus og deler klementiner med pappa. Kunne ikke vært noe annet sted akkurat nå noensinne enn her.
En av mine favorittjulesanger. Er glad i mange av versjonene, spesielt Ella Fitzgerald sin, men ingen slår Judy Garland på denne.
God jul, dere fine, fine! Tusen takk for at dere leser, for at dere er her. Håper dere har en magisk fin feiring i morgen.


 1. Frecklenotes sier:

  Gledelig jul, Åshild. Takk for at du fortsatt blogger og lar oss få innblikk i livet i København. :)

 2. Johanne sier:

  God jul til deg også Åhild, håpar julafta var bra, og dette var verkeleg herleg stemningsfulle bilder :)

 3. Synne sier:

  Fortsatt supergod jul til deg og dine, Åshild!
  (Så bra at kortet fant veien fra Paris! På grunn av helligdager og forsinkelser – har jo jobbet i posten, og vet at ting går litt sakte akkkurat nå – er det sikkert like greit om du skriver til min franske adresse. Den er å finne på bloggen.)
  Kos deg videre med hjemmekos og familiehygge og romjulsro!

 4. Nora sier:

  God jul, Åshild! Satser på at du blir forelsket i Bergen igjen, det er tross alt den fineste byen en kan komme hjem til etter å ha sett en liten del av verden :)

Leave a comment
Follow and Like: