God jul

Untitled
Instagram: @thelabyrinthine

Hei på dere! Håper dere har en nydelig juleferie, der dere er. Jeg har knapt beveget meg utenfor barndomshjemmet siden jeg landet dagen før lillejulaften. Har hatt katter på fanget 90% av tiden og ellers har jeg vært veldig opptatt med å feire jul, møte gamle venner og være med familien. Jeg fikk slalomski til jul (så nå må jeg sondere terrenget og finne ut om jeg har skiinteresserte venner i Oslo som kan bli med meg på tur), og i morgen stikker jeg og familien til Voss for å stå på ski og leve det glade hyttelivet en hel helg. På søndag får jeg besøk av J som aldri har vært i Bergen før, og da skal jeg skal vise han alle favorittstedene mine. Hva slags jul har dere?

Jeg vet ikke helt når jeg kommer til å starte å skrive igjen her (ikke at dette er et veldig langt mellomrom med tanke på hvor langt jeg lar det gå mellom hvert innlegg ellers, hehehe) men jeg har iallefall begynt å skrive på en 2014-oppsummering som kommer i løpet av de neste ukene. Jeg har fått hjelp av Luca til å endre litt på fontene inne på bloggen, så det ser litt mer ordentlig ut. Og en pause har hjulpet. Det at det snart er 2015 hjelper. God jul og godt nytt år!


 1. tine katrine sier:

  God jul! Jeg har en veldig rolig og avslappende jul, og skal fortsette med det helt til neste år.

 2. johanne sier:

  trenger ein slalomskipartner!! det er vanskelig å gidde aleine hehe. god jul og godt nyttår åshild, snakkast i 2015<3

 3. Runa sier:

  Ny font! (forestill deg en hjerteøyne-smiley) God jul!

 4. SynLar sier:

  God jul, og godt nytt år til deg også!

 5. June sier:

  God jul! Årsoppsummeringer er gøy, skal begynne å lage en selv snart tenker jeg.

 6. Lindis sier:

  Jeg var i Bergen for første gang nå i desember, vakker by! Jula ellers er så fin som den får blitt! :)

Leave a comment
Follow and Like: