Faces and bodies

78
49first7064393567517401410465468
Recaps fra ting jeg aldri skrev om. Jeg tar så mange bilder når jeg først tar med meg kameraet, men publiserer dem nesten aldri, denne bloggen har aldri vært en fotoblogg og kommer aldri til å bli det. Jeg liker bare noen av øyeblikkene og stemningene jeg kan finne når jeg tar bilder av andre. To fine jenter om sommeren, en himla bra uke i Hellas med familien nå i vår, fotografering av Tiril, Besta sin siste fødselsdagsfeiring og det at vi ikke visste at det var den siste, kusinen min Guro som ligger på plenen om sommeren og leser, fint par her i København, Josefine og Sofie, konfirmasjonen til Guro, karneval på skolen. Jeg skrev aldri om det, men jeg tok bilder. Og kanskje sier de nok.

18.11.12
10 Uncategorized
_


 1. Sigrid Skorpe sier:

  Ååh, Guro og Hanna! Så fine bilder! :)

 2. T sier:

  Bestabursdagsbildet var helt nydelig, selv før jeg leste teksten.
  Det var egentlig alle bildene, da, men det traff meg spesielt.

 3. Stine sier:

  Du må være den som tar verdens fineste bilder. Fantastisk, babe!

 4. Johanne sier:

  Herlege bilder, du er flink til så mykje du! Man trenger jo ikkje skrive og poste alt som skjer, eg gjer i alle fall ikkje det, for eg er jo ikkje ein sånn type blogg :) Og det er jo ikkje dette heller :)

 5. Synne sier:

  Du tar virkelig veldig fine bilder, Åshild!

 6. Ida Sundae sier:

  Det er så kjekt å se bilder fra ditt liv. Du er så fin, Køben er så flott!

 7. Ida sier:

  Du tar nydelige bilder!

 8. Sunniva sier:

  Hei så fint innlegg og fine bileter!

 9. Kake sier:

  Fine bilder! Og så er det veldig fint å lese om livet i København~

 10. Ashild sier:

  Tusen takk for så fine kommentarer!

Leave a comment
Follow and Like: