Enn så lenge

Untitledsnow sleepEl Royale, Los Angeles.1884
Jeg vet ikke helt hvor inspirasjonen har forsvunnet hen, om den har gjemt seg bak forelesninger om hjerneanatomi og verdens tyngste pensumbøker og tettpakkede tog hjem til farmors crib i rushtiden og kyssing og fadderrølp. Men studielånet har kommet (hurra!!), koffertene er pakket på nytt og i kveld flytter jeg inn i det fine nye kollektivet mitt. Om jeg får tid skal jeg kidnappe med meg en venninne eller to og dra på Dansestøl, som spiller på Uglebo i kveld! Forhåpentligvis dukker inspirasjonen opp når jeg pakker ut tingene mine og har sovet noen netter i min nye seng, og får følelsen av å bo på mitt helt eget sted igjen. Det har jo ikke vært sånn siden jeg flyttet fra København. I mellomtiden drømmer jeg meg vekk med flickr og bra blogger. For tida er jeg forelska i Vardagsbrus, Linn Wiberg og Bowtiemania.

PS: Jeg tenker litt på å starte opp med dere skriver og sunday blogs igjen, om det er stemning for det. Hva sier dere?

29.08.13
7 Uncategorized
_


 1. Caroline sier:

  Åh shit! Tenk at du lister meg opp blant bloggene jeg er aller mest forelska i selv! Oss imellom har jeg vært forelska i bloggen din leeenge. Dette her gjorde dagen min. Nei nei, det gjorde HELE uka mi!

 2. c sier:

  Hurra for studielån, da! Herlig når sånne viktige ting endelig er i orden…
  Og jeg sier ja til dere skriver og sunday blogs, det er gøy! :)

 3. Sigrid sier:

  Stemmer for :)
  Jeg ville også på Uglebo i kveld, men hadde ingen å gå med! :/

 4. å, inspirasjon er så vanskelig. kommer og går som den vil. men hvis dette hjelper: du er så flink blogger og jeg er så glad i bildene dine og det du skriver. du er veldigveldig flink.

 5. ja til dere skriver og sundayblogs! og inspirasjonen sniker seg nok tilbake før du vet ordet av det! den er rar på den måten.

 6. Synne sier:

  Håper du finner deg godt til rette på ditt nye tilholdssted, og at du kan unne deg noen fint når alle pensumbøkene er kjøpt inn! Jeg er med på Dere skriver, væffal, og blir alltid glad for nye bloggtips. Fortsatt god helg, fina!

 7. L sier:

  Dere skriver var kjempefint! Begynn med det igjen. Jeg er blitt så glad i bloggen din, det er en glede hver gang den oppdateres. :)

Leave a comment
Follow and Like: