De siste dagene som købenpige

MeAssistentens KirkegårdJBreakfastNørrebroJKingfisherBonfire
J kom på besøk fra Oslo bare timer etter at jeg hadde syklet hjem fra eventyrene etter skoleavslutningen. Det var: frokoster på parkeringsplassen utenfor den franske altanen til meg og Maja, å spise ute hver enste kveld, å feire fødselsdagen til Aja med et stort bål midt på mørkeste natta på Amager Strand, å ligge i Assistentens Kirkegård og lytte til stillheten som eksisterer midt i det ellers så larmende Nørrebro, hektisk pakking og utflytting av leiligheten, avanserte cocktails på Pistoler & Coke – favorittbaren min i hele København sånn ca. Jeg kommer til å savne København noe helt skrekkelig. Heldigvis skal jeg tilbake dit om to uker for å hente flyttelasset, sove på gulvet/sofaen til noen venner og streife rundt noen dager for å si skikkelig farvel. På torsdag satte jeg meg på flyet til Spania. Og her er jeg nå.

30.06.13
5 Uncategorized
_


 1. Synne sier:

  Lyset i trærne på bildet fra Kirkegården <3
  Kos deg på ferie!

 2. Pernille sier:

  Helt nydelige bilder, som alltid. Kommer til å savne å lese om København! Kos deg masse på ferie, fine deg.

 3. Lindis sier:

  Fine Køben-bilder, sikkert rart at det er den siste tiden! Kos deg på ferie!

 4. anna sier:

  i like your pictures/blog!!! The way you see things…

Leave a comment
Follow and Like: