Days Are Gone


Debutalbumet til Haim kom ut denne uka og jeg er svimlende forelsket. Gikk hjem fra skolen i dag og hørte på den oppgraderte versjonen av Forever og sola skinte og jeg tenkte bare «herlighet, det kan ikke bli bedre enn dette?». Så himla bra, altså. Perfekt høstsoundtrack når man ikke vil at sommeren skal være over heelt enda. Trykk på bildelinken for å komme til albumet på Spotify.

27.09.13
3 Uncategorized
_


 1. Caroline sier:

  ELSKER de damene. De er rå. Og musikken<3
  Skulle ønske jeg hadde fått sett dem på Øya i år!!

  • Ashild sier:

   Mm! Jeg og! Prioriterte Disclosure (en annen 2013-forelskelse) på fredagen over Haim på lørdagen, vet ikke om jeg angrer eller ikke. Håper de legger turen innom Oslo igjen en gang til, da skal jeg definitivt stå på første rekke! <3

 2. maja sier:

  såg dem på way out west, sjukt coola tjejer alltså!

Leave a comment
Follow and Like: