Da og nå

Ice creamFrederiksberg AlléLeoButterflyFrederiksberg ZooFrederiksberg ZooVesterbrogadeOver my headFrederiksberg haveFrederiksberg haveGirlsLars & SuzanneMajaFrederiksberg haveMaja and her rideKaren & I
Forrige helg: Karen som kom flyvende ned fra Trondheim torsdag kveld. Vesterbros søteste ismann (i Værnedamsvej) som stikker sukkertøyhjerter på toppen av kuleisene og sier at han bare selger is til glade kunder i dag så hey, jeg håber da jer er nogle glade piger! Distortiondansing og distortioneventyr tre dager i strekk, parkhenging, peppermynteshots og jordbærcider, spontane besøk i zoologisk have, burgerbartesting, Maja som poserer foran fine biler, søndagssmoothies på The Livingroom og smuldrepai med rabarbra til frokost.
Denne helgen: Jobbe med brunfargen (fregnene) og lese Birthday Letters av Ted Hughes (finner det vilt spennende å lese om den andre siden av Sylvia Plath-historien). Grille i hagen til en jente på skolen sammen med resten av skolen hele lørdagen. Idemyldre til og presisere mitt siste «store» fotoprosjekt som skal være inne til neste fredag. Jeg er alltid for ambisiøs med alt, alltid på etterskudd med alt, planlegger en haug med ting som utsettes for å så ikke skje – som Københavnguiden min – den kommer! Men når? Sikkert i 2016 når den er utdatert. Fotolæreren min lytter til luftslottene mine og ber meg om stygge det til og forenkle det. Jeg sier at jeg skal prøve.

7.06.13
5 Uncategorized
_


  1. Gitte sier:

    Blir helt varm i hjertet av sommerstemning av å se på disse bildene.

  2. så fine og sommerlige bilder!

  3. julie sier:

    superduperfine bilder. skikkelig sommer!

  4. marte sier:

    Åååååååååååå du er så flink. Blir faktisk glad inni meg

Leave a comment
Follow and Like: