Comme Des Enfants

butterflyNå er det to uker igjen av Borups og det er det fineste året jeg har hatt noensinne og jeg fatter ikke at det snart ender og jeg skulle ønske det ville vare i fem år til. Jeg har lært meg å sykle og drikke øl samtidig, jeg har lært å tryne på sykkel og drikke for mye øl også, og at det ikke er så farlig som man tror, uansett hvor flink pike man tenker man skal være. Jeg har funnet et knippe bra mennesker som godt kan tryne sammen med meg og le av det etterpå.

Nå går jeg bare rundt og kjenner på sommeren og lykken og tilfeldighetene og alle puslespillbitene som faller på plass litt etter litt. Tillater meg selv å slappe av. Jeg blir for fin på vin før alle andre er der og velter glass og mister mine eneste sykkelnøkler og går hjem for å ikke dumme meg mer ut. Sover urolig. Må tidlig ut av leiligheten dagen derpå fordi den skal vises til noen som kanskje skal bo der til høsten. Spiser frokost på Cafe Høegs (Enghavevej) med macbooken og to bøker som selskap, har fått feriepenger fra blomsterbutikken i Bergen og bestiller både egg benedict og smoothie og kaffe og blir der i flere timer.

Går rundt i gatene i Vesterbro imens jeg hører på Coeur De Pirate og smiler for meg selv. Møter Karla Suzanne oppe ved Nørrebroparken og ligger på et pledd med Bonobo snirklende ut av de små ipodhøyttalerne hennes. Går på line mellom to trær for første gang i mitt liv, flere venner kommer og blir med oss etter hvert. Spaserer gjennom Assistens Kirkegård på vei hjem og ender opp med å sitte under et piletre i over en time og lese hele Ingvild H. Rishøis Historien om Fru Berg, fordi jeg ikke klarer å lukke boka.

Det er to uker igjen og uka etter at jeg har gått ut skoleporten for siste gang som Borupselev skal jeg flytte ut av leiligheten og gi vekk og selge masse av tingene mine og være forelska i Køben og få en himla fin en fra Norge på besøk. Så skal jeg sette meg på et fly til til Torrevieja og klemme mamma og lillebror og tante og onkel og kusinene mine. Flyte rundt i et svømmebasseng som om jeg var hovedrollen i en Sofia Coppola-film i et par uker.

Livet er fint.


 1. Pernille sier:

  Høres ut som du har det helt magisk.

 2. Synne sier:

  For en herlig sommerlig skildring! Fortsett å nyte tida som gjenstår – selv har jeg bare fem dager igjen i Paris, så jeg gjør det samme!

 3. Pernille sier:

  Dette er veldig random, men leste dette, syns det virket som et bra sted, og tenkte på deg! Siden du skal flytte til Oslo og sånn. http://nattogdag.no/uteliv/artikler/7410/strogets-nye-stue-angst-bar-er-apnet#.UbXljqmxOlI

 4. Maren sier:

  Herlig! Skikkelig sommerstemning. Og sangen er en av de beste!

Leave a comment
Follow and Like: