Bye Bye Borups

UntitledNikolai & Aja<3UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledSwans in Copenhagen
Tok på meg den hvite nye finkjolen, slang kameraet over skulderen og sykla til Borups Højskole, Frederikholms Kanal 24, for siste gang. Drakk sangria, klemte alle sammen titusen ganger, tok masse masse bilder, lo og gråt om hverandre, spiste fancy middag og hørte på andre holde taler og synge sanger, stuet oss sammen i leiligheten til Amalie da klokka passerte to-tre og syklet hjem etter å ha sett soloppgangen på Dronning Louises Bro. (eller, iallefall forsøkt – det var overskya da vi kom dit)

Det er vanskelig å formulere hva Borups har betydd for meg og hva Borups har gjort for meg, fordi i svimlende mange måneder har livet mitt i grunn og bunn sirklet rundt den skolen. Jeg er så utrolig takknemlig for alt jeg har lært og alle jeg har møtt, for å ha kunnet være kreativ i København over et helt skoleår. Nå har jeg hatt sommerferie i en hel uke snart og jeg prøver stadig å bearbeide inntrykkene fra et vanvittig fint, lærerikt, actionfylt og livsomveltende år. Når jeg har presisert dem for meg selv skal jeg kanskje dele dem. Men jeg kan kort sagt si at å flytte til København og begynne på Borups er den beste avgjørelsen jeg har tatt for meg selv noensinne. Klapp på skulderen, Åshild anno våren 2012. Du gjorde noe riktig.

28.06.13
7 Uncategorized
_


 1. marie sier:

  for en fin følelse – å vite at man har gjort noe riktig. de unner jeg deg! God ferie videre :D

 2. Maren sier:

  Så utrolig flott. Håper du får en fin sommer!

 3. Pernille sier:

  Virker som du har hatt et helt nydelig år! Det har vært så fint å følge deg fra Borups.

 4. Lena sier:

  Det har vært kjempemorsomt å fulgt studentlivet ditt i København det siste året! Blir spennende å se hvor veien videre går for deg. Ønsker deg en riktig god sommer. :)

 5. Caroline sier:

  Åh, dette var superfint skrevet da. Og bildene! Kjenner meg så igjen i det å være stolt av avgjørelser man har tatt, som på forhånd virket store og skumle. Som kanskje ikke kom til å gå så bra, eller som man trodde. Hvor sinnsykt digg det er å bare «Yes, det funka. Høy fem til meg selv!!»

 6. Amanda sier:

  Hei! Jeg er en jente fra Oslo på 19 år, som vurderer å søke Borups til neste år. Det er ikke så mye jeg finner på nettet om hvordan det er å gå der osv. Men så fant jeg bloggen din! :) hadde du hatt noe i mot om jeg kunne stilt deg noen spørsmål om skolen og hvordan det er å gå der? I så fall hadde jeg satt veldig stor pris på det!

Leave a comment
Follow and Like: