A Seat At The Table


Klarer jeg å høre på noe annet enn det nye albumet til Solange akkurat nå? Kanskje ikke. All the feels. For et verk. Jeg føler meg hinsides bortskjemt musikkmessig denne høsten, både Solange, Banks, Frank Ocean og Bon Iver har sluppet nye album de siste månedene. Svever på en rosa sky til forveksling lik jakka til Solange i Cranes In The Sky-musikkvideoen. Dere vet. Hva hører dere på akkurat nå?

14.10.16
2 Uncategorized
_


  1. Miriam sier:

    Yesss, bra musikkhøst! Skal høre Kaja Gunnufsens nyeste nå.

  2. Solange <3 Jeg er så enig med deg, denne høsten får vi smør på flesk og det er digg!
    Selv klarer jeg ikke å holde meg borte fra Anna of the North, Tove Lo sin Cool girl, Ary, Solange og Frank Ocean og John Legend. Jo! Og Alicia Keys, litt fordi hun ser så utrolig fresh ut med sin sminkefrie look.

Leave a comment
Follow and Like: