60 svenska spørsmål

Jeg fant denne listen hos hon fina Sandra Beijer.
a trip to oslo
1. Hur gammal är du om fem år? 23! Forever young.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Familien min. Har tilbrakt helgen i Rogaland, reiser hjem i kveld. Nå har jeg vært på frokost hos tante og onkel og slapper av hos dem før vi skal ta fatt på hjemreisen.
3. Hur lång är du? 163 centimeter.
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Welcome To The Rileys. Litt forglemmelig av seg.
5. Vem ringde du senast? Anna.
6. Vem ringde dig senast? Malin.
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? «Ikke spør… full venninne som ringer.» (Malin)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms!
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gift.
10. När såg du senast din mamma? Hun sitter rett ovenfor meg akkurat nå!
11. Vilken ögonfärg har du? Blågrågrønn-ish.
12. När vaknade du i dag? Klokken elleve, fullstendig uthvilt. Jeg sover aldri så godt som i huset til besteforeldrene mine. Det har alltid vært slik. Det er noe med det huset som alltid har gjort det trygt å sovne og våkne opp. Det er merkelig å være der når de er andre steder, men den følelsen jeg hadde i oppveksten når jeg var der vil aldri forsvinne.
13. Vilken är din favoritjulsång? Have Yourself A Merry Little Christmas.
14. Vilken är din favoritplats? Bergen! Alltid. Huset til besta og besten, innså jeg nå denne helgen. Oslo og der familien min bor i Akershus. Barcelona. Rullestad. Azorene.
15. Vilken plats föredrar du minst? Små, halvforlatte tettsteder med nedlagt industri, slapsete snø i veikanten og nedhogde trær. Det finnes så mange av de i Norge, og jeg blir like trist hver gang vi kjører forbi et.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I en eller annen fin storby, der jeg skriver bøker, kanskje studerer, går på en rekke konserter og muligens bor sammen med en fin en jeg ikke kjenner enda.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Hufsa! Og uteliggere… jeg så visst en uteligger da jeg var tre-fire år gammel og hadde seriemareritt om det til jeg var sju.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Denne fantastiske tumblren her.
19. Hur stor är din säng? 90 cm i bredden.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Macbook Air
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med, usually.
22. Hur många kuddar har du i sängen?  «Kuddar?»
23. Hur många landskap har du bott i? Fylke? Hordaland.
24. Vilka städer har du bott i? Bergen, Osterøy.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barføtt! Sommeren er fin slik.
26. Är du social? Liker å være med andre, liker å være alene.
27. Vilken är din favoritglass? Bringebærsorbet, cookie dough.
28. Vilken är din favoritefterrätt? Brownies med is.
29. Tycker du om kinamat? Ja!
30. Tycker du om kaffe? Kjærleik. Kaffe er noe av det beste som finnes.
31. Vad dricker du till frukost? Svart kaffe eller grønn te. Vann.
32. Sover du på någon särskild sida? På siden til venstre.
33. Kan du spela poker? Nei.
34. Tycker du om att mysa/kela?  Ja!
35. Är du en beroendemänniska? Aner ikke hva det betyr, forlåt mig.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ene fetteren min som er nøyaktig ti år eldre enn meg. Nokså kult og tilfeldig. Og så vet jeg at jeg deler bursdag med Victoria Beckham, Karen Blixen og Nick Hornby. Fascinerende miks.
37. Vill du ha barn? Visst.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelsk og un poco espanol.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nei.
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mat og opplevelser.
42. Äger du dyrbara smycken? Mange som er dyrebare for meg.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Skins. Ikke den nyeste generasjonen da, men sesong en til fire var helt fantastisk. Nå er det blitt så tynt og forutsigbart.
44. Kan du rulla med tungan? Oui!
45. Vem är den roligaste människan du känner? Alle vennene mine har sine morsomme sider. Men jeg ler himla mye av mine venninner Camilla og Malin. De er den morsomste duoen jeg vet om, og får meg til å miste pusten av latter nesten hver dag på skolen.
46. Sover du med gosedjur? Nei, men har et par tilstedeværende innenfor nærmeste omkrets. Hehe.
47. Vad har du för ringsignal? Den vakre, Apple-komponerte «Marimba».
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja.
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En bok på sofabordet til tanten og onkelen min. «Mørke netter i Barcelona» heter den.
50. Flirtar du mycket? Hehe nei svært sjelden. Er for sky selv og om noen flørter med meg oppfatter jeg det så å si aldri.
51. Kan du byta olja på bilen? Nei, har ikke lappen.
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Se forrige spørsmål.
53. Vilken var den senaste boken du läste? Mio min Mio av Astrid Lindgren. Det var den fineste boka jeg visste om da jeg var liten. Nå leser jeg den om igjen for første gang på sikkert ti år og har for første gang innsett hvor trist den egentlig er. Mener dette er den fineste av Lindgren. Tror jeg skal lese bøkene hennes om igjen.
54. Läser du någon dagstidning? Nettaviser.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Vi har BT hver dag hjemme, men jeg abonnerer ikke på noe selv.
56. Dansar du i bilen? Danser på kjøkkenet når ingen ser meg.
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? P3! Live og Ronny holder meg våken på bussen flere morgener i uken.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Liste over ting jeg skal se etter i London.
59. När var du i kyrkan senast? Besta sin begravelse.
 60. Är du lycklig? Nei, men jeg er ikke ulykkelig heller. Har fine dager og dårlige dager. Akkurat nå er de mest fine. 2012 blir bra. Og jeg tror London gjør meg lykkelig.

29.01.12
3 lister
_


  1. Elin sier:

    Fine svar:) Likte den så godt så postet den på bloggen min selv he he:)

  2. Anonymous sier:

    Kuddar betyr puter he he! Du er en fin en.

Leave a comment
Follow and Like: