11 fra 2011

1. Lana Del Rey – Video Games

Å høre på Video Games er som å være lykkelig forelsket og ha verdens verste kjærlighetssorg på en gang. Eneste måten jeg kan beskrive det på.

2. Bon Iver – Holocene

En av de skjøreste, vakreste og mest inntrengende melodiene fra året som gikk.

3. Coldplay – Charlie Brown

Det er slik jeg håper 2012 blir.

4. M83 – Midnight City

Løfter hjertet til en annen dimensjon.

5. Razika – Vondt i hjertet

Fineste norske som kom ut.

6. Bernhoft – Cmon Talk

I likhet med resten av omverden falt jeg fullstendig for denne sangen.

7. Team Me – Come Down

Som å reise langt langt avgårde, uten å vite hvor man skal hen.

8. Florence + The Machine – Shake It Out

En av de vakreste, mest oppbyggende tekstene som er skrevet. Gir mot og styrke og optimisme selv når du tror det ikke finnes. Florence er en av de beste damene som fins.

9. Ben Howard – Depth Over Distance

Jeg hørte veldig mye på denne sangen etter 22.juli. Veldig vakker og lindrende. Spotify.

10.  Frank Ocean – Swim Good

Nydelig.

11. Veronica Maggio – Satan I Gatan
Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt,  tänkte ut en dialog mellan oss och allt,  lampan släcktes i din hall och jag gick hem igen för, har inte glömt vad du, har inte glömt vad du gjort vad du gjort. Hver av sangene hennes er som en liten novelle. Satan i Gatan er en av de fineste.

Hvilke fine husker du best fra 2011?

10.01.12
17 Musikk
_


 1. Egwene sier:

  Er rart shake it out er med, eller, ikke akkurat rart men det er den eneste sangen jeg kan høre på fortiden (den og bird song). Elsker teksten mer enn ord kan beskrive, den går igjen i hodet mitt konstant!

 2. Egwene sier:

  Er rart shake it out er med, eller, ikke akkurat rart men det er den eneste sangen jeg kan høre på fortiden (den og bird song). Elsker teksten mer enn ord kan beskrive, den går igjen i hodet mitt konstant!

 3. Kathleen sier:

  I første halvår av 2011 hørte jeg Veronica Maggios Satan i gatan-plate sikkert tretti ganger. Og min kjæreste spilte stadig vekk Frank Ocean. Video Games har jeg ikke hørt før, jeg syntes den var kjempefin! For ikke å snakke om videoen!

 4. Veronic Mike sier:

  hei kjære deg. utrolig lenge siden jeg har lest noe fra deg, wow, det er så deilig. nydelig musikk. ofte definerer sangene årene, tidene. fint, litt rart. digger valgene. digger deg!

 5. Michelle sier:

  Åh, de fleste av disse var favoritter for meg også. Beskrivelsen av Video Games var passende, den er så fæl og fin på en gang. Håper på like mye bra musikk i år!

 6. Maria sier:

  massa bra masse bra! eg er så glad for at eg les bloggen din, hehe!

 7. johanne sier:

  enig med omtrent alt i denne listen. totusenogelleve var et veldig bra musikkår

 8. Åh herregud så fin musikksmak du har, Åshild! 80% av disse har vært høyt oppe blant favorittene mine, resten skal jeg sjekke nå. Tusen takk

 9. eirinsurr sier:

  o, likte denne!

  jeg husker aller best alle sangene fra det nye albumet til Ane Brun!

 10. regndrope sier:

  Generelt albuma Bon Iver, Epic Scrap Metal og Viktoria.

 11. Anne sier:

  Florence ER den fineste dama som finnes. Har vært så glad i det første albumet at jeg har nesten ikke turt å hørre på det nye i frykt for å bli skuffa. Tror Shake it out og What the water gave me faktisk er de eneste jeg har hørt. Er sikker på at jeg ikke kommer til å bli skuffa, men likevel, syns det er så skummelt.

 12. Synne sier:

  Det er morsomt at man liksom føler at man blir litt bedre kjent med folk når man hører på musikken deres! Som jeg nettopp fortalte Kathleen, som har viet Lana del Rey et eget innlegg nå, så blir jeg alltid glad når jeg ser at folk liker henne. Det er nemlig slik at Radio Nova, som jeg jobber for, var først ute med å liste Video Games da den kom, og at vi i stor grad har introdusert henne for Norges musikkglade. Det føles bra at hun dukker opp her og der og gir folk glede!
  Jeg liker jo det mørke, jeg. Dimmu Borgir sin selvtitulerte låt fra deres siste album er storslått og melodisk og flott, og en av mine yndlinger fra året som gikk.

 13. Speilvendt sier:

  Ser vi liker mye av det samme! Og det jeg ikke har hørt på skal jeg høre på nuh!! :D

 14. Kake sier:

  Likte veldig godt denne musikklisten din :) Fin musikk!

  Og så vil jeg si at jeg syns du fortjener litt ekstra oppmerksomhet for den fine bloggen din, så jeg har lagt deg til på listen over ting jeg liker i dag :<3

  Ha en fin dag videre!

 15. pernille sier:

  Vi har omtrent all denne musikken til felles. Florence er best av alle!

 16. maria sier:

  jeg liker så godt musikksmaken din, og dette innlegget var fint. totusenogelleve var et flott musikkår ja

Leave a comment
Follow and Like: